2777
2789
عنوان

میدونستین نویسنده‌ی کتاب عادت های اتمی صرفا املاکی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست
بگردمممم دورتو الهییی 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

😂😭

هر جا میرم اسمش هست

هر جا میرم عطرش هست

هر جا میرم مکانی موزیکی یاد اون میندازه😭😂

الله❤️ نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جزو یکی از بهترین آثار های روانشناسیه من خودم دارم میخونم خوبه ک

دیگه ببین روانشناسی چیه که این بی سواد املاکی توش بهترینه 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

املاکی بینتون بوده 😂

وای😂😂😂😂

این کتابو واسه خودمم خریدم

نخوندم اصلا😐😂

الله❤️ نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم…

اگه خیلی پیگیر باشه شاید بتونه مدل گوشیتو بفهمه اونم به راحتی نیستبه لوکیشنت نمیتونه دسترسی پیدا کنه ...

پس اگر ایمیل فیک درست کنم  و خیلییییییی پیگیر باشه فقط میتونه بفهمه ایمیله چه ایمیلیه ؟؟ یعنی نمیفهمه که چه سیم کارتی روی گوشی ای هست که ایمیله باش ساختم ؟

🤣🤣🤣

ای گیری دادی به این املاکی

پس اگر ایمیل فیک درست کنم و خیلییییییی پیگیر باشه فقط میتونه بفهمه ایمیله چه ایمیلیه ؟؟ یعنی نمیفهم ...

نه اونو نمیفهمه

😐🦦🤌کتاب خوبیه

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

تاجایی ک میدونم طرف املاکی نبوده و نیست و ی سخنرانه اونم تو زمینه روانشناسی 

احتمالا اشتباه متوجه شدی

تو گوگل سرچ کن متوجه میشی :)

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

🤣🤣🤣ای گیری دادی به این املاکی

آخه ما یه خونه خریدم سه برابر ازمون کمیسون گرفته متنفرم ازشون 👌😂

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

آخه ما یه خونه خریدم سه برابر ازمون کمیسون گرفته متنفرم ازشون 👌😂

🤣🤣🤣

املاکی ها معروفن به …

😂😭هر جا میرم اسمش هستهر جا میرم عطرش هستهر جا میرم مکانی موزیکی یاد اون میندازه😭😂

شانس تو🤣

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !