صبح ک پا میشن زد وخورد و فحش و دعواشون شروع میشه .هر شب ساعت ۲ هم دیگه رو میزنن . دعوارو میکشن تو راه پله ساختمون . ۵ ساله همسایه ایم هروزشون همینه . یعنی همش صدای فحش دعواشون اینجاس . دیگه ن حرمتی نه ارامشی. من روز اول اینارو دیدم فکر میکردم مادر و پسرن . همیشه میگفتم چقدر پسره بی ادبه با مامانش این رفتارو داره. اون بچه هارم فکر میکردم بچه های پسرشن . زنش ول کرده این نگه میداره .تا اینکه واحد کناری بم گفت اینا زن وشوهرن . نمیدونم دیگه چ عشقی بوده اینا ازدواج کردن ک الان مثل موش وگربه دنبال همن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا من موندم اینا چی شد باهم ازدواج کردن 🫢شوهرش جوونه کارمندده ظاهرش خوبه . ولی زنه سن بالا چاق پی ...
دختر بیست ساله با مرد پنجاه ساله ازدواج کنه همه طرف داریشو میکنه ولی زن از خودش کوچیکتر ازدواج کنه پیر چاق بدشکل هست شاید زنه کوچیکتر باشه با مرده پیر شده اینقدر اذیت شده