2777
2789
عنوان

آیا روسری برا پیرزنا هست

108 بازدید | 14 پست

؟؟؟

شال بهتره؟؟

چنتا روسری دارم یبار یکی گفت روسری نخر حالا حس بدی بهشون دارم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

وااا یه روسری خریدم ۱ میلیون ۵۰۰  خیلیم قشنگ و شیکه 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدت شال میذاشتم الان روسری های قواره بزرگ میخرم که مثل شال یه طرفه بندازم خیلی هم خوشگل هستن ا ...

من چنتا قواره بزرگ دارم خواستم از وسط نصفشون کنم شال بشن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من چنتا قواره بزرگ دارم خواستم از وسط نصفشون کنم شال بشن

حالا دوستم ده سال پیشا این روسری بزرگا و شالا رو مثل شومیز میکرد تو مهمونی های خودمونی میپوشید که باسنش پیدا نباشه یه دفعه نشونمون داد بامزه بود

برش میزد با چرخ خیاطی میدوخت

حالا دوستم ده سال پیشا این روسری بزرگا و شالا رو مثل شومیز میکرد تو مهمونی های خودمونی میپوشید که با ...

به نظرت از وسط نصف کنم خراب نمیشن؟