2777
2789
عنوان

چطوری مامانمو قانع کنم بزاره اینستا نصب کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 85 پست
سر دوست دختر و دوست پسر خیلی حساسه از این میترسه یکی بهم پیام بده منم جوابشو بدم باهاش دوست شم😐 ولی ...

تو هرجایی میتونی دوست بشی اینستا و غیره نداره 

کسیکه اهلش باش درهرصورت انجامش میده

اینستا همون چیزیه که کلی اطلاعات به مردم میدهالان عصر ارتباطاته‌ زمان عهد بوق نیست که

باید کسی که ازش استفاده می‌کنه جنبش رو داشته باشه،همون قدر که کلی اطلاعات میده به همون اندازه هم وقت میگیره و وقت میسوزونه 

اگر کسی بتونه تنظیم کنه که مثلا روزی یک ساعت باشه برای مطالب مفید قطعا خوبه ولی حتما شما هم دیدید که خیلیا ساعتها پای اینستا میشینن و کلیپای الکی نگاه میکنن و وقت تلف میکنن

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الان بیشتر فکرم مشغوله که کاش اینستا می‌داشتم چون ذوقشو دارم

مثلا با نصبش قراره به چی برسی که ذوق کنی 

برعکس اینقدر تجملات و دنیاگرایی توش هست که جز افسردگی هیچ حاصلی نداره

حالا غیر از جوانب مخرب دیگش

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
دلیلیش اینه که میگه پسرا بت پیام میدن توهم جوابشونو میدی درحالی که من بارها بهش ثابت کردم که چه کسای ...

من چندساله اینستاگرام دارم و اوایل خیلی میفرستن ولی بهش بگو مدام بلاک کنی و یا جواب ندی کم میشن

من الان هیچ دایرکت این مدلی ای ندارم دیگه

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

ولی خب اینم در نظر بگیر اطلاعات خوبی میده مثلا من نمیدونستم یه آدم میتونه بیزینس راه بندازه یا با شغ ...

اره اطلاعات خوبی داره قبول دارم ولی مرز باریکی داره

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت