دریاااآااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 2191 عنوان بنظرتون از بقیه هم سنام عقب افتادم 56 بازدید | 6 پست هم کلاسیام و دوستام همه کارمند شدن و ماشین و ... من تازه ترم اول پرستاریم و تونستم با وام و اینا 50 گرم طلا جمع کنم 21سالمه دیروز | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1211 ب کسایی فک کن هنوز دانشگاه نرفتن و از تو بزرگترنتو الان از خیلیا جلوتریتازع مگه چنسالته که هنوز حتی وارد اوج جوونی هم نشدی
دریاااآااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 2191 ب کسایی فک کن هنوز دانشگاه نرفتن و از تو بزرگترنتو الان از خیلیا جلوتریتازع مگه چنسالته که هنوز حتی ... واقعا اینطور فکر میکنی یا برای امیدواری میگی
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1211 واقعا اینطور فکر میکنی یا برای امیدواری میگی نه واقعا نظر واقعیمو گفتمببین چن نفر هنوز پشتنببین چن نفر دانشگاه نرفتن و حتی تو برنامشونم نیست!
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48248 ۲۴ سالمه هیچی ندارم ب خودت افتخار کن دختر از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖