2777
2789

همش استرس اضطراب فکرم خیلی مشغوله خوابم بی کیفیت شده صورتم بهم ریخته و مثل قبل نیست خودمم احساس میکنم چاقتر دیده میشم که فکر میکنم بخاطر کمبود کلاژن هست که استرس اونو از بین می‌برد 

ببینین مثلا بابام یذره صداش بره بالا من استرس میگیرم یا تو کوچه دعوا بشه من همون لحظه تپش قلب و دل پیچه میگیرم دیکه بدم میاد ازین همه ترسویی و استرسی بودن دکتر هم نمیخوام دارو بده معتاد اونا بشم 

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

بعضا هم پانیک میشم یا شبا یهو فکر و خیال هجوم میاره بدنم تیک داره لعنت به استرس هر مرضی رو به جون آدم میندازه

اگه چشمت به امضام افتاد لطفا برای ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم و حاجت روا شدنم دعا کن برای شادی روح اموات و اموات من  هم یه فاتحه یا یه صلوات بفرست💜🌱🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارو میخورم و حالم عالیه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
پروپرانول بخور مال کاهش استرسع و اعتیادم نداره

خودت استفاده کردی میگن بعد قطعش حالت بد میشه 

من دارو میخورم و حالم عالیه

تو هم مثل من بودی؟ چه دارو هایی؟ همیشه باید مصرف کنی؟ 

خودت استفاده کردی میگن بعد قطعش حالت بد میشه

اره بابا تا دلت بخواد ن ندیدم حالم بد شه ی دوهفته ای هس نخوردم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
به نام خدااول برو پزشک عمومی سر کوچتون بده واست چکاپ کامل بنویسه کم خونی هم حال ادمو بد میکنه کم کار ...

کمبود ویتامین دی و کم خونی دارم ولی تیروئید رو نمیدونم اینا حل بشن یعنی دیکه استرسی نمیشم؟

منم به شدت استرسی هستم جوری که زندگیم مختل شده تنها نمیتونم کارامو انجام بدم بس که ذهنم آشوبه و استرس دارم گاهی حالم از خودم به هم میخوره ولی دارم رو خودم کار میکنم به نظرم نفس عمیق خیلی تو کاهش استرس موثره یا گفتن ذکر و خوندن نماز و قرآن

اره بابا تا دلت بخواد ن ندیدم حالم بد شه ی دوهفته ای هس نخوردم

حالتات مثل من بود؟پروپرانول  کیفیت خوابتم بهتر کرد؟

کمبود ویتامین دی و کم خونی دارم ولی تیروئید رو نمیدونم اینا حل بشن یعنی دیکه استرسی نمیشم؟

نود درصد بهتر میشی

اگه سنت کم هست با ویتامین و اینا هم یه عالم اعصاب خوب میشه 

اگه جوری هستی که کارات مختل میشه به زندگیت نمیرسی اونوقت برو روانپزشک خودش دارو بده به حرف اقدس خانوم فلوکستین نخور 

چون گاهی ادم ممکنه ده مدل قرص بخوره سر خود ولی دوای دردت یه قرص باشه که خود متخصص میدونه من تجربه دارم 

حالتات مثل من بود؟پروپرانول کیفیت خوابتم بهتر کرد؟

اره شدید استرسی بودم و تپش قلب میگرفتم 

اره بهتر شد خوابم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …