2777
2789

وای خستم دیگه خسته

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

ماهی دو ماهی ی بار

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت دعوتش کنم 

اخیرا رد میکنه کار داره

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

هر وقت دعوتش کنم اخیرا رد میکنه کار داره

چقد خوبه عاقا مال من هفته ای دوبار باید بیاد آوار بشه تو سرم

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

سر چی

سر اینک ب من تهمت هرزگی زدن هرزگیارو جاریم کرده بود انداختن گردن من شوهرمم منو قطع ارتباط کرد باهاشون 

حالا چرا با جاریم دست ب یکی شدن چون عموی جاریم .خواهرشوهرمو گرفته اگ زندگیم جاریم از هم میپاچید قطعا زندگی خواهرشوهرمم میپاچید دیگ دیواری کوتاه تراز من پیدا نکردن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

دوریم از هم بنده خدا شااااید سالی یبار بیاد نهایتش دو هفته بمونه از من بی ازاره طفلکی وقتی هست خودم معذبم از بس هیچی نمیخوره و خجالت میکشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻