2777
2789

خب   یکی از آشنا که خودش همیشه برا کاراش میره  پیشش  میره شمارشو گرفتیم و چند سال پیشم خواهرم پاش لنگ می‌زد و در می‌کرد دکترم بردیم معلوم  نبود چشه از این دعا گرفتیم خوب شد الان بعد چند سال ما شمارشو نداشتیم از یکی گرفتیم سرکتاب برا من گرفت گفت چله و بستگی و یه چیز دیگه که گفت گفت طالع ماه حوت  بعد من کرک و  پرم ریخت اخه من اسفند بدنیا اومدم و حوتم  میشه اسفند  الان  موندم پیشش دعا بگیرم برا گشایش بختم ؟ و اینم بگم من تو مرز ۲۶ سالم و کلن یه خواستگار جدی داشتم اونم شش سال پیش که خودم ردش کردم چند روز پیشم یه رفیق داشتم  بهم پیشنهاد ازدواج داد ولی وقتی راجبم با خانوادش صحبت کردن خانوادش خیلی الکی مخالفت کردن و این میبینم خورده ریزه پیشنهاد هایی که خیلی مهمم نبود بهم میشد ولی خوشم نمیومد رد میکردم الان موندم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تا حالا انجام دادی یا تجربه ای بوده نتیجه گرفته باشه

نه تا حالا انجام ندادم ولی یکی از بستگانم رفته بود و اون آقا بهش گفته بودش که تو ماشین شوهرت دعا مخفی شده و هم تو ماشین بود هم تو آستین یکی از لباس‌هاش ولی با این صورت من بازم اعتقاد ندارم و انجام نمیدم به هیچ عنوان چون اعتقادی ندارم

نه نکن.به ائمه (ع) متوسل شو.سایت ادم آدم و حوا ثبت نام کن.

خوشم نمیاد از آدم  حوا وصل کردم  با یکیشون ارتباط گرفتم  بدم اومد ازش کلن خیلی الکی سخت میگیرم  هر کسی ده دلم نمیشینه دوست دارم ازدواجم کاملن عاشقانه باشه