بزرگ_نی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 4348 عنوان من که شانس ندارم سمت عمل زیبایی نمیرم 38 بازدید | 3 پست چون مطمئنم مثل بعضیا ریده میشه به قیافه حال حاضرم و دیگه نمیتونم کاریش کنم دیروز | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برهتودلی عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5689 من تا حالا هیچ کار زیبایی نکردم، فقط لیزر میرمبعد تو مدرسه میبینم دانش آموزای ۱۵ تا ۱۷ سالهام ژل زدن و دماغ عمل کردن و ناخن کاشتن و کراتین کردندلم میخواد به خودم برسم ولی جرئتشو ندارم جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
بزرگ_نی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 4348 من تا حالا هیچ کار زیبایی نکردم، فقط لیزر میرمبعد تو مدرسه میبینم دانش آموزای ۱۵ تا ۱۷ سالهام ژل زد ... چرا جرعتشو نداری؟این چیزا نمیشه به خود رسیدنبه خود رسیدن ربطی به کوبیدن و از نو ساحتن نداره
برهتودلی عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5689 چرا جرعتشو نداری؟این چیزا نمیشه به خود رسیدنبه خود رسیدن ربطی به کوبیدن و از نو ساحتن نداره برا ژل و دماغ عمل کردن، میترسم بد بشه بهم نیاد جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷