2777
2789

تاحالا با بخش تماس با ما ارتباط گرفتید؟

من زنگ زدم بلافاصه بعد از اینکه به پشتیبان وصل کرد و گفت بعد از شنیدن صدای بوق مشکل خودتونو بگید ، تا میگفتم سلام خسته نباشید و میومدم کلمه بعدی رو بگم قطع میکرد😂

دفعه اول گفتم شاید دست خودم خورده قطع شده

باز زنگ زدم

باز همین‌شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بده ، من دادم جواب دادن بعد از چند روز 💝

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

من قبلا پیام میدادم الان اون بخش کلا باز نمیشه واقعا به شعور مخاطب توهین میکنن صدبار نی نی یار تگ میکنی نمیاد ببینه مشکل چیه که صدبار تگ شده قبلا انقدر بی در و پیکر نبود

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

چ. جوری ؟! کجا

برو پایین صفحه اونجا که رنگش تیره شده ، بعد نوشتن (ارتباط با ما) اونو که بزنی میتونی پیام بدی

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

مرسی از کمکت

قربونت💝