2777
2789

ارع من یعنی زجرررر کشیدم دو هفته گردن درد داشتم قرص نمیتونستم بخورم چون باردار بودم

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع من یعنی زجرررر کشیدم دو هفته گردن درد داشتم قرص نمیتونستم بخورم چون باردار بودم

من از بس دردش شدیده دیروز یه استامینوفن ساده خوردم امروزم یکی خوردم

من از بس دردش شدیده دیروز یه استامینوفن ساده خوردم امروزم یکی خوردم

برا من استامینوفن تاثیری نداشت دکترم رفتم کاری نکرد گفت بارداری نمیشع چیزی تجویز کرد واقعا درد گردن سخته خیلی امیدوارم زودتر خوب شی

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

عزیزم ببخشید سوالم بی ربط به تایپیکتون شما بارداری علائمتون قبل موعد چی بود؟ دردای پریود داشتین

من سینه درد داشتم دردای پریودی خیلی کم داشتم چهار پنج روز قبل موعدمم دو سه روزم لک بینی داشتم که دکتر گفت لک لانه گزینی بوده

من سینه درد داشتم دردای پریودی خیلی کم داشتم چهار پنج روز قبل موعدمم دو سه روزم لک بینی داشتم که دکت ...

خدا برات نگهش داره عزیزم

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺