2777
2789
عنوان

یعنی بچم اختلال یادگیری داره

152 بازدید | 19 پست

همه چی رو خوب یاد می‌گیرم بازی کامپیوتری ریاضی پیام قرآنیاشونو حفظ می‌کنه اعدادو می‌نویسه ولی حروف الفبا رو نمی‌تونه یعنی ممکنه اختلال یادگیری داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

خب هنوز نمیشه گفت اختلال داره. 

خیلی زوده.

بیشتر باهاش تمرین کن. با شعر و این چیزا

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

سلام 

به نظر من که اختلال یادگیری نداره، احتمالا حروف الفبا براش هیچ هیجانی نداره..... یه کم باهاش کار کن هیجان به حروف بده با هیجان وقصه براش بگو ببین تاثیری دارع یانه

چون می گید بقیه موارد ش خوبه 

ببخشید این سوال را می پرسم شاید هم بی ربط باشه فقط برای کنجکاوی خودم می پرسم

بچه ی شما موقع نوزادی اول نشستن رو یاد گرفت یا چهاردست وپا رفتن رو؟؟

زیاد چهار دست وپاش رفت؟

یا کم؟؟

آخه یه دکتری تواینستا می گفت نوزاد اول باید چهاردست وپا رفتن رو خوب یاد بگیره بعد نشستن 

واگه چهاردست  وپا زیاد نره یا بعداز نشستن باشه تودوران مدرسه خیلی سخت آموزش پذیر میشه

سلام به نظر من که اختلال یادگیری نداره، احتمالا حروف الفبا براش هیچ هیجانی نداره..... یه کم باهاش کا ...

کلا همه چیزش ی مقدار دیر تر بود از بقیه بچه ها خیلی کم چهاردست و پا رفت بیشتر نشست و یهو راه رفت

پس تمرین کنم باهاش

اره بابا. شما فکر کن خودت میخوای المانی یاد بگیری اولاش گیج نمیزنی؟ 

ببین کلیپ های زهره اقاجانی رو توی اینستا بهش نشون بده پسر من خیلی دوستش داشت با همونم یاد گرفت

با دست ورزی باهاش کار کن با ماکارونی پخته شکل حروف درست کنه با گل با خمیر... ی سینی نمک بریز یا شن یا کاکائو توی اون بنویسه

ترکیبا رو که از این به بعد یاد میگیرن خوب کار کن. با بی بو.... 

جدول درست کن برای اینا بچسبون تو هال هر حرفی یاد میگیره ترکیباشو بنویس تو جدول 

همتای مامانم بودم❤

کلا همه چیزش ی مقدار دیر تر بود از بقیه بچه ها خیلی کم چهاردست و پا رفت بیشتر نشست و یهو راه رفت

اون دکتر تواینستا می گفت

بچه باید زیاد چهار دست وپاش بره تا هماهنگی چهارتا ازاندام  هاش رو بتونه انجام بده

ومیگفت اگه زیاد چهاردست وپا بره تومدرسه یادگیری  اش خیلی خوب میشه

میگفت بالشت نزارید بچه تون بشینه 

اول زیاد باید چهاردست وپا بره 

بچه خواهر منم همه چیزش دیرتر ازبقیه بچه ها بود

الان همه چیزش خوب شده وعالیه سوم ابتدایی است

نگران نباش

فقط باهیجان بهش حروف الفبا رو یادبده 

اصلا بچه ات  نفهمه که دراین زمينه  ضعيفه  این حس رو بهش اصلا نده 

خیلی هم عالیه 

بیشتر باهاش کارکن