2777
2789

خب   یکی از آشنا که خودش همیشه برا کاراش میره  پیشش  میره شمارشو گرفتیم و چند سال پیشم خواهرم پاش لنگ می‌زد و در می‌کرد دکترم بردیم معلوم  نبود چشه از این دعا گرفتیم خوب شد الان بعد چند سال ما شمارشو نداشتیم از یکی گرفتیم سرکتاب برا من گرفت گفت چله و بستگی و یه چیز دیگه که گفت گفت طالع ماه حوت  بعد من کرک و  پرم ریخت اخه من اسفند بدنیا اومدم و حوتم  میشه اسفند  الان  موندم پیشش دعا بگیرم برا گشایش بختم ؟

الان همه میگن شمارشو بذار😀

ن شمارش  نمیزارم چون جواب خودمم بزور داد   تا نگفتم کی معرفی کرده جواب نداد اونم بزور همین دوتا کلمه که چله و بستگی داره و طالع ماه حوت دیگه هیچی نگفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.