2777
2789
عنوان

عاشق یکی خیلی بزرگتر از خودم شدم

176 بازدید | 16 پست

سلام من تازه عضو شدم توروخداااا کمکمممم کنید با نظراتتونو یجوری عاشق کسی شدم ک فکر و ذکرم ازم گرفته ایشون از من حدودا ۱۵سال بزرگتره بعدش یکبار میگه جدا شدم تو یجایی باهم اشنا شدیم  و از هم خوشمون اومد اینا اومدیم حرف زدیم من از سنم خیلی کوچیکتر میزنم بعدش خودش میگفت تو خیلی کوچیکتر از من هستی و حس پدو.... فیلی میگفت میگره😂من گفتم مشکلی واقعنانم ندارم بعدا فهمیدم ایشون خیلی سطحش بالاتره حالا نمیتونم بگم چیکارن من چیکار کنم دل ایشونو بدست بیارم؟

تا حالا با کسی نبودم و مجردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار اون بیاد جلو

چبکار کنم بیاد جلو چند روزه اشنا شدیم من همش پیام میدم و میگه خجالتیه تا حالا بکشی شماره نداده و اینادراستم‌میگفت دوستش ب جاش شمارشو داد 

خیلی خاطر خواه داره فک نکنم منو ببینه اصلا

۱۵ سال حالا یکم از استاندارد معمول بیشتره ولی اگه دوستش داشته باشی قابل چشم پوشیه

حدود چند روزه اشنا شده پیامم نمیدهه من همش پیام دادم خودش میگفت خیلی خجالتیه ب خاطر موقعیتش خیلیا واسش شماره دادن اینا چیکار کنم توجه کنه

من اصلا نمیدونستم این اقا اینکارس 

اون مرد بدرد بخوری بود زنش تحت هیچ شرایطی ولش نمیکرد که بره نصیب یکی دیگه بشه و

واقعا درست میگن اما بازم نمیشه قضاوت کرد دلم پیشش بدجور گیر کرده چحوری فراموشش کنم خیلی اقا بود