2777
2789
عنوان

تا حالا دلتون شکسته

108 بازدید | 22 پست

من ۲ ماهه کارم  شده گریه

ترس از دست دادن دارم،همش نگران مادرم و برادرم هستم.

دلم آروم نمیشه ، چقدر توسل میکنم...انقدر گریه میکنم تا حالی برام نمیمونه.

لطفا با دلایِ پاکتون برام ،دعا کنید.

اسم ارزو هست.

دعا کنید ، خدا به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و من کنارهم عمرطولانی با سلامتی بده.

کلی آرزو دارم.

میشه ،امام رضا رو به مادرشون حضرت زهرا قسم بدین که امام رضا این حاجتم رو از خدا بگیره 🙏

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات آیه الکرسی میخونم عزیزم💞

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

باشه رفتم حرم برات دعا میکنم

فدا شم.

درس میخونم ، افکار مزاحم نمیذارن.

به امام رضا بگو یا عمرطولانی با سلامتی برا هر ۳ تامون از خدا بگیره یا برا هر ۳ تامون مرگ همزمان با بهشت بگیره 

هرجا باشیم ۳ تایی باشیم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

برات آیه الکرسی میخونم عزیزم💞

مررسی ،صلوات فرستادم.

من تا ۲ ماه قبل عالی بودم.

نمیدونم ،لطفا تاپیکم ،از ما غریب تر هم هست رو بخون

دعا اگه مردیم باهم بمیریم بریم بهشت 😭

ااهی

من ی روز قبل مریض شدنم قم بودیم.

شب قبل قم رفتن ،خواب دیدم یجا با مادرم نشستم ی تسبیح دستم هست بعد همش میگم امام رضا حاجت بده...

بعد رفتیم قم...برگشتیم مریض شدم ، یادم اومد از قم تسبیح گرفتم ...یهو اتوماتیک متوسل شدم امام رضا....

مررسی ،صلوات فرستادم.من تا ۲ ماه قبل عالی بودم.نمیدونم ،لطفا تاپیکم ،از ما غریب تر هم هست رو بخوندعا ...

خوندم عزیزم الهی بمیرم برای این همه پریشونیت خدا نکنه بمیرین انشاالله که هرکدوم ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشین من برات از ته دلم دعا میکنم انشاالله که همه مشکلاتت حل بشه عزیزدلم❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

خوندم عزیزم الهی بمیرم برای این همه پریشونیت خدا نکنه بمیرین انشاالله که هرکدوم ۱۲۰ سال عمر با عزت د ...

مرسی که دعا کردی 

لطفا به یاد من باش...اون تاپیک در مورد امام زمان خوندم...راستش من یبار اون ذکر رو برداشتم البته ختمش رو به نیت ازدواج مامانم .

آخه مامانم خواستگار زیاد داشت ،موقع بیوه شدن فقط ۳۰ ساله بود...بخاطر رد کرد.من ۷ سال تا همین اربعین که مریض شدم برا ازدواج مادرم دعا میکردم ...میگفتم خوشبختیش رو ببینم، عذاب وجدان داشتم ...اتفاقا روز آخر رو رفتیم جمکران ،نیمه شعبان بود.

ما ۹ ساعت با قم فاصله داریم ..پنج شنبه بعد از ظهر رسیدیم و صبح جمعه حرکت کردیم شهرمون 

ولی خب ،نشد تا الان که نشد...

اامسال برای اولین بار بعد ۲۰ سال عید رو رفتیم مسافرت ،همون قم و جمکران 

بعد شب های فدر ۲ حرم و سومی رو جمکران بودیم.

من حتی با مامانم غسل قدر ۲ رو تو حموم حضرت معصومه باآب حرم ریختیم.

نمیدونم ، فک میکردم امسال عالی بشه..آخه شب سوم به قول سیدی که سخنران بود ما مهمان حضرت بودیم.

وای داشتم بال بال میزدم...

اولین خواستم همون سلامتی و ازدواج مامانم بود.میدونی ما هیچ موقع جز خدا کسی رو نداشتیم.دوست داشتم ی خانواده ۴ نفره بشیم.اینکه داداشم تو عمرش به یکی بگه بابا...چون قبل زبون باز کردنش بابام فوت شد.

خوندم عزیزم الهی بمیرم برای این همه پریشونیت خدا نکنه بمیرین انشاالله که هرکدوم ۱۲۰ سال عمر با عزت د ...

من همیشه شاکر خدابودم و هستم.همیشه بخاطر وجود مادرم شکرکردم.شاید غر زدم ولی زود معذرت خواستم.

شاید من خطایی کردم نمیدونم .

لطفا این ذکر رو برای عمرطولانی و سلامتی ما ۳ تا بگو 

البته اجبار نیست ها ، اگه منت بذاری 

من همیشه شاکر خدابودم و هستم.همیشه بخاطر وجود مادرم شکرکردم.شاید غر زدم ولی زود معذرت خواستم.شاید من ...

به شرط لیاقت حتما میگم عزیزم با همه وجودم میگم امیدوارم به حق امام زمان تو زندگی شما اثر بزاره❤😘

به شرط لیاقت حتما میگم عزیزم با همه وجودم میگم امیدوارم به حق امام زمان تو زندگی شما اثر بزاره❤😘

فدات 💞💖

حتما میذاره ،خداخودش گفت مرا با زبانی بخوان گناه نمردی...

دلت شاد باش کنار عزیزانت 

اگه پررویی نباشه ، لطفا موقع نماز ودعای یادم باش واقعا محتاجم 

خودم نذر کردم ۴۰ روز ۶۹ صلوات هدیه حضرت زینب عزیزانش کنم.از تولد شون...

نیست خانوم ، ام مصایب بودن ، تک تک عزیزانشون رو در اوج مظلومیت بدرقه کردن...

گفتم اول نیت ظهور و سلامتی امام زمان و دوم همین دعا که عمرمون همراه با سلامتی طولانی بشه...و.. حتی مرگمون یکی باشه باهم بریم بهشت

فدات 💞💖حتما میذاره ،خداخودش گفت مرا با زبانی بخوان گناه نمردی...دلت شاد باش کنار عزیزانت اگه پرروی ...

چشم عزیزم اصلا قول میدم هر وقت که یادت کردم برات یه دعا بخونم همین الان هم میرم به نیابت از تو یه زیارت آل یاسین میخونم💝

چشم عزیزم اصلا قول میدم هر وقت که یادت کردم برات یه دعا بخونم همین الان هم میرم به نیابت از تو یه زی ...

چقدر مهربونی 😭💖

همیشه کنار عزیزانت شاد و سلامت باشی

الهی حسرت هیچ چی رو دلت نمونه