2777
2789
نمیتونی بیای واتساپ؟من تلگرام پاک کردم حواسم رو پرت می‌کرد

ندادم‌متأسفانه 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی جز تلگرام ؟

روبیکا 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

جدا شدین؟؟؟؟؟اینطکر آدمی نیست صبر نکنه ببینم قانعش میکنم تا بد کنکور البته شانس‌من از تیر گناهه تا ش ...

اره جداشدیم چنماهه

با اینکه عشقمون همه جا سروصدا کرده بود

با اینکه حتی هزارکیلومتر باهم فاصله داشتیم اما بازم پا موندیم

اینارو میگم ك بدونی حتی با وجود عشقی که شعله میکشه باید حواست باشه ب یسری چیزا

و این چیزی هم که بهت گفتمو زمانی آرزو کردم،مدتها براش جنگیدم،یمدت عشقشو بردم،و بعد جوری نابود شدم که از عرش ب زمین کوبیده شدم

خیلی حواست باشه

همین تاپیکارو زیرو رو کنی میبینی حتی اگه مرد خونوادش فرشته باشن و حامی درس و پیشرفت(ك این تازه بهتررین حالتشه) بازم طرف نمیتونه بخونه چون انقد کار و مسیولیت ازدواج زیاده که فکرشم نمیکنی

واسه همین میگم نامزد کنی خیلی شرایط فرق می‌کنه با الان..

این یکسالو بگو بمونه بخون و بعد قبولی بیاد خواستگاری و اینا

باورکن  تو قبول شی و بقیه دیگه ب این نتیجه میرسن تو یک ادم بزرگی...اما الان چی الان ی دانش اموز حسابت میکنن..اونموقع که کسی مخالفت نکنه تو سه چهارماه کل کار جمع میشع و حتی میتونین برین سر خونه زندگیتون

و اینکه اگه نگرانی منتظر نمونه یا نتونه‌خونوادشو قانع کنه..بازم بهش بگو..تو باید شرایطتو بگی اون باااید بفهمه تو‌ توی چه مرحله ای از زندگیتی

ببین مردا مثل ما نیستن که زورشون ب خودشون و خونوادشون نرسه...اون ی مرد بالغه...منوتو یه دختر تازه جوون...اینا خیلی فرقشونه ها 

اگه گف نمیشه و نشد و...یعنی تو عشقش صادق نیست

مرد عاشق زمینو ب اسمون میدوزه..

ببخش طولانی شد

نمیتونستم تحمل کنم اینارو بت نگم

چون خودمم دقیقا یک‌و نیم سال قبل همین دغدغه هارو داشتم..درس و ازدواج و عشق و مخالفت خانواده...

اره جداشدیم چنماههبا اینکه عشقمون همه جا سروصدا کرده بودبا اینکه حتی هزارکیلومتر باهم فاصله داشتیم ا ...

وای چرا جدا شدین💔😞 متوجم‌مرسی انقدر محبت میکنی در حقم اینارو میگی 

ایشالله خوشبخت بشی و رشته مورد علاقت قبول بشی 

آدمی ک اومده لوده ت زندگیت آدم نبوده تمچین فهم و شعوری رو ول کرده واقعا

وای چرا جدا شدین💔😞 متوجم‌مرسی انقدر محبت میکنی در حقم اینارو میگی ایشالله خوشبخت بشی و رشته مورد ع ...

مرسی عزیزمی 

شاید باورت نشه اما تهش خودم‌تمومش کردم..خودمم باورم نمیشد روزی خودم جداییو انتخاب کنم

من بت نمیگم همه چیو ولکن و برو یا همه چیو تموم کن..اینارو ماها از خیلیا شنیدیم..از کسایی که هیچ درکی از شرایطی که توشیم اون لحظه ندارن

من ازت خواهرانه میخوام حرفامو جدی بگیری..

من مشاور دارم به تو هم میدمدوازدهم تجربی ام مدرسه هم نمیرم و واقعا دارم میخونم

این مدرسه نرفتنه خیلی لطمه میزنه

من سه روز نرفتم ریاضی رفتیم تو مثلثات

درحالی ک من ۶ تا ویدیو دیوم همش از تابع بود

نه نمیرسم فقط دارم با درسای مدرسه پیش میرم😪تو چیکار میکنی

من تقریبا مدرسه نمیرم اما خیلی نوسانی میخونم واسه همین یکم عقب میمونم هربار

مثلا از برنامه ازمونا ی هفته عقبم

فککن الان باید می‌رسیدم ب برنامه ۱۶ ابان اما رسیدم ب ۲ ابان

من تقریبا مدرسه نمیرم اما خیلی نوسانی میخونم واسه همین یکم عقب میمونم هربارمثلا از برنامه ازمونا ی ه ...

من برنامه دوازدهم رو میرسم ولی پایه رو نه

بعد از طرفی هم تست زیاد نمیرنم تو تستات چطوره