2777
2789
عنوان

فرورفتگی پایین بینیم 📸📷😭

132 بازدید | 11 پست

بچها دوساله عمل کردم دوماهه حس میکنم قسمت پایینش ی فرورفتگی ایجاد شده میتونه بخاطر این باشه که ماسک میزنم خیلی حالم بده 

عکسو میزارم 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب عمل شدههه ماشاءلله . حساس نبااااش خوبه . یکم ژل بزنی اوکی تر میشه . اون قسمت فرورفتگیو

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

چقدر خوب عمل شدههه ماشاءلله . حساس نبااااش خوبه . یکم ژل بزنی اوکی تر میشه . اون قسمت فرورفتگیو

تازه اینطور شده اخه خیلی خوشگل بود

چند وقته تواخر مدام ماسک میزنم میتونه از اون باشه؟؟

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

تازه اینطور شده اخه خیلی خوشگل بودچند وقته تواخر مدام ماسک میزنم میتونه از اون باشه؟؟

نه بعید میدونم از ماسک باشه

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

فکر نکنم ماسک بتونه باعث فرو رفتگی بشهزیاد هم معلوم نیست.. اگه خیلی حساسی میتونی با فیلر پرش کنی

دوروزه سرما خوردم ممکنه ازون باشع