2777
2789
عنوان

تو عمرم کسی عاشقم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 23 پست
احساس ناکافی بودن می کنم با وجود همه چیز یکی من پسند نمی کنه

اگه همه چیزت کامل باشه طرف خودش میاد سمتت

تو الان ب هدفات و آینده و زندگیت توجه کنی جوری که فردا پس فردا یه شغل درست و حسابی پیدا کنی همه پسرا میان سمتت🦦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش اینکه زن ها برای مردا سهل الوصول شده همه جا هستن روابط آزاد زیاد شده یه مرد خیلی راحت میره با زن ها و دخترای زیادی ارتباط می گیره بدون اینکه تعهد و مسئولیتی در قبال اون زن داشته باشه...

زمان قدیم یه مرد باید هفت خوان رستم رد میکرد تا به یه زن برسه و باهاش ازدواج کنه اما الان چی تو جامعه پره دخترا و زنایی که راحت ارتباط میگیرن و....

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته

خیالت راحت مردام نمیان ناز شماهارو بکشن 😂

گمشو خاله زنک بدبخت تو انقد بدبختی اومدی سایت زنونه دوسدختر پیدا کنی لوزر گدا 

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠