2777
2789
منم گاهی اینطوری میشم ولی بخاطر غرور نیست یعنی گاهی حسش نیست سلام بدی من چرا باید به همسایه متاهلمون ...

ادمی که خودش سلام نمی کنه نباید از بقیه توقع سلام کردن داشته باشه.. منظور استارتر ادمای اینجوریه... یه ادم بی شعور تو اطرافیان من هست اختلاف داریم. سلام می کردم مثل گاو روشو اونور می کرد جواب هم نمی داد بعد رفته لود گفته فلانی فلان جا مارو دیده اعتنا نکرده نیومده جلو سلام کنه... این دما خیلی گاون. سلام کنی بهشون به خودت بی احترامی کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم موفق باشی عه چرا ؟

فدای شما ممنونم 

راستش از حرفاش خیلی منظورشو متوجه نشدم 

ولی فک کنم  بخاطر همون موضوع منو اون رفت که قبلا مطرح کردم...

بخاطر درس من و فوتبال اون نتونستیم ادامه بدیم منم چون حجم درسام زیاد بود از سایت رفتم الان بعد دو هفته بخاطر سوال درسی اومدم

اونم گفت میره...

اخی دلم براش تنگ شده

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

میاد باز ای جانم

امیدوارم

مراقب خودتون باشید مامان جان من کم کم برم سر درسم

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

برو عزیزم ❤️

مراقبت کن دلبرم🤍🌱

ادمی که خودش سلام نمی کنه نباید از بقیه توقع سلام کردن داشته باشه.. منظور استارتر ادمای اینجوریه... ...

نه منم توقع سلام ندارم اخه اصلا گاهی حس حرف زدن ندارم وقتی ناراحتم ولی خوب گاهیم لبخند به لبم بستگی داره

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️