2777
2789
خانواده شاکرپاشا

اون نصفه موند دیگه رفت سزون و دیگه ادامه نداد تو ترکیه.

منم خیلی دوسش داشتم ولی نصفه شد

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرال کایب ادرسه از ترکیه میبنم.

خیلی قشنگخ.

فکر کنم تو جم هم میده اسمش اونجا نمیدونم چیه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

کرال کایب ادرسه از ترکیه میبنم.خیلی قشنگخ.فکر کنم تو جم هم میده اسمش اونجا نمیدونم چیه

فکر کنم اسمش پادشاد ببازد باشه اونجا

خب سلطان سریال ترکی ها خودمم انقدر که نگاه سریال ترکی میکنم ولی خب بخوام پیشنهاد کنم

از لحاظ خنده دار بودن و حساس بودن_سبد رخت کثیف

از لحاظ حساسیت و جنگی تقریبا_ عشق به حد مرز

یه فیلم تازه دارم میبینم فضای فیلمش خوبه _ستاره شمالی

و سریالی که حساس عالی جذاب ولی طولانی_ سیب ممنوعه

دیگه حالا همینارو داشته باش😂👌🏻

یعنی کاملاساخته نشده نصفه ولش کردن؟؟

اره اخراش که رفت سزون و هنوز نداده ادامشو متاسفانه.

قطع شد کلا

عه چجوری میشه من از جم نگاه میکنم ‌

اره دیگه نصفه تموم کردن احمقا.

تااونجایی که دیدی بلاخره دست عروس رومیشه میشه بگی چه اتفاقاتی افتاده خیلی کنجکاوم؟؟؟

تقریبا ۳ ماه پیش تموم کردن.دقیق یادم نمونده اصلا .ولی شوهرشم فهمید.دیگه نشون نداد چی شد موند واسه بعده سزون که اونم ندادن