2777
2789

سلام خانوما

همسرم درخواست طلاق توافقی داده ولی من قبول نکردم تو مشاوره دادگاه، مهریه مو گزاشتم اجرا هنوز نامه توقیف اموال و ماشین براش نرفته و خبر نداره اینکارو کردم

الان زنگ زده تهدید میکنه که باید توافقی جدابشی وگرنه ابروتو میبرم میگم خیانت کردی، درحالیکه همچین چیزی نیس میخواد بترسونتم از ابروریزی.

وضعیت مالیشم خیلی خوبه یعنی اگه بخواد میتونه یکجا مهریه رو بده، بنظرتون میتونم اجرت المثال و نفقه خودم و بچه ها و نحله رو بگیرم؟

شرایط خاصی داره اینا تعلق بگیره؟

بااین همه دارایی میخواد هیچی بهم نده و طلاقم بده نامرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درچه صورت تعلق میگیره؟

فکر کنم در هرصورت تعلق میگیره اینا.

مگر اینکه برای نفقه شوهرت ثابت کنه که بیرونت نکرده و خودت رفتی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

فکر کنم در هرصورت تعلق میگیره اینا.مگر اینکه برای نفقه شوهرت ثابت کنه که بیرونت نکرده و خودت رفتی

اتفاقا بیرونم‌کرده با دوتا بچه

۲۰‌روزه

شاهد دارم‌ک‌بیرونم کرده و پیامک هاش هست

تو این ۲۰ روز ۱۰ تومن واریز کرده برا بچه ها

وکیلم گف احتمالا نتونی ترک انفاق و نفقه درخواست کنی چون پول زده ب کارتت

اتفاقا بیرونم‌کرده با دوتا بچه۲۰‌روزهشاهد دارم‌ک‌بیرونم کرده و پیامک هاش هستتو این ۲۰ روز ۱۰ تومن وا ...

خب مگه فقط همین یکباره؟

خودت باید بچه هات فقط ماهی 10 تومن خرج دارین؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب مگه فقط همین یکباره؟خودت باید بچه هات فقط ماهی 10 تومن خرج دارین؟

نه بابا انقد بچه هاش پرخرج هستن که خدا میدونه

پولی برامن واریز نکرده

فعلا منتظرم نامه توقیف و اظهارنامه براش بره ببینم عکس العملش چیه

امروز ک مشاوره داشتیم من‌گفتم‌طلاق نمیخوام و فهمید باید مهریه بده، از در تهدید وارد شده

نه بابا انقد بچه هاش پرخرج هستن که خدا میدونهپولی برامن واریز نکردهفعلا منتظرم نامه توقیف و اظهارنام ...

خب پس فاکتور تمام خرج و مخارج بچه ها رو به دادگاه ارائه بده

نه بابا انقد بچه هاش پرخرج هستن که خدا میدونهپولی برامن واریز نکردهفعلا منتظرم نامه توقیف و اظهارنام ...

انقد تهدید کنه جونش بالا بیاد.

هم پولداره هم بچه ها رو نمیخواد هم نفقه و مهریه نده؟

عجب خوش اشتها

فکر کنم در هرصورت تعلق میگیره اینا.مگر اینکه برای نفقه شوهرت ثابت کنه که بیرونت نکرده و خودت رفتی

خیر باید اثبات کنه در ازای انجام کار در خانه مزد و پولش رو میخواسته و قصد تبرع و رایگان انجام دادن کارهارو نداشته که 99درصد ما زنها رایگان کار میکنیم و از اول ضمن عقد نمیگیم مزد و پول کار خونه و بچه داریمون رو میخوائیم

طلاق هم باید از طرف مرد باشه نه زن

خیر باید اثبات کنه در ازای انجام کار در خانه مزد و پولش رو میخواسته و قصد تبرع و رایگان انجام دادن ک ...

الان اگه کسی تو قلبش نیت رایگان نداره چطوری باید اثبات کنه؟

الان اگه کسی تو قلبش نیت رایگان نداره چطوری باید اثبات کنه؟

اجرت المثل فقط در صورتی به زوجه تعلق می گیرد که زوج بخواهد زوجه را طلاق دهد و اگر زوجه در شرایط سخت قرار داشته باشد و مجبور به درخواست طلاق شود، دیگر این حق به وی تعلق نمی گیرد؛

اگر زن مستحق گرفتن اجرت المثل باشد، نحله به او تعلق نمی­گیرد.

اگر زن به صورت داوطلبانه و بدون توقع مالی کارهایی را انجام داده باشد، نمی‌تواند ادعای اجرت‌المثل کند. به عبارت دیگر، اگر اثبات شود که زن این کارها را از روی علاقه و بدون انتظار پاداش انجام داده، حق اجرت‌المثل به او تعلق نمی‌گیرد.

زن برای دریافت اجرت المثل ایام زوجیت باید کارهایی را انجام داده باشد که خواست و اراده شوهر بوده و خودش به صورت داوطلبانه انجام نداده باشد.

اگر دادگاه تشخیص دهد که کارهایی که زن انجام داده به طور معمول جزئی از وظایف و تکالیف زناشویی بوده و نیاز به پرداخت جداگانه ندارد، اجرت‌المثل به زن تعلق نمی‌گیرد. برای مثال، پخت و پز، نظافت و مراقبت از فرزندان ممکن است به عنوان وظایف زناشویی در نظر گرفته شود.

اگر زن ناشزه باشد، یعنی از انجام وظایف زناشویی خود بدون دلیل موجه امتناع کرده باشد، حق دریافت اجرت‌المثل و نفقه از او سلب می‌شود. در این حالت، دادگاه ممکن است به دلیل ناسازگاری زن با زندگی مشترک و عدم انجام وظایفش، اجرت‌المثل را به او تعلق ندهد. مهم است که زن مدارک و شواهد کافی برای اثبات ادعای خود داشته باشد. بدون ارائه مدارک معتبر و قانع‌کننده به دادگاه، دریافت اجرت‌المثل ممکن نخواهد بود.

اجرت المثل سالی چقدر است؟ برای محاسبه اجرت المثل زن معمولا تعداد سال های زندگی مشترک را با عددی ضرب می کنند که برای هر شخص با توجه به میزان فعالیت در خانه متفاوت است. در حال حاضر میانگین مبلغ ۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان است.

مدرک باید ببره بدون مدرک نمیتونه

چطور برای نیت رایگان مدرک نمیخواد؟

یکم غیر منطقی به نظر میاد .

چون در اصل شرع وظیفه زن نیست