2777
2789
عنوان

عکس بینیم بعد دوسال📸📷

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یکسال باید بیخیال باشی مث دستی ک شکسته انتظار داری تو گچ خوب باشه؟؟؟

میگن به مرور زمان نوکش پایین میاد

این الان افتاده و گوشتیه

عکس بدم؟

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

با اجازه اسیدماغ منه بعد دو ماه💔

نوکش جمع نشده و افتادس...

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

قشنگه همه جاش یکم کلوملا بینیت قشنگ نیست

تازگیا انگار ی فرورفتگی ایجاد شده دیدین??

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

نوکش جمع نشده و افتادس...

خیلی خوشگله که

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

خیلی خوشگله که

هرکی میبینه نمیفهمه عمل کردم 

ناراحت میشم

عالیهخیلی قشنگهمدلشو دووسمال من یچی بین طبیعی و نیمه فانتزیه

عزیزم قسمت پایینش فرورفته نیس ؟قبلا اینطور نبود دوماهیه حس میکنم اینطور شده میتونه بخاطر این باشه که ماسک میزنم

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

هرکی میبینه نمیفهمه عمل کردم ناراحت میشم

قشنگه بینیت عزیزم

هرکی میبینه نمیفهمه عمل کردم ناراحت میشم

اتفاقا این خویه

دکتر باید اونقدر حرفه ای و زیبا دربیاره کار رو که کسی نفهمه 

عالیه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اره دیدم چرا اینجوری شده؟

نمیدونم تازه اینطور شده