2777
2789

شما وضعتون خوبه ترجیح میدم ب هر دلیلی نخورید 

ولی اونا بچه آن دلشون کوچیکه تو خیالخودشون میگن این شاید اولین و آخرین فرصت باشه دلشون خواسته بگن 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم دروغین باشهوگرنه بچه کار نون خشک هم میذاره روی چشمش :)

نه بابا خیلی هاشون اینقدر پررو و عقده این. از نزدیک دیدمشون😒

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

والا این کمک و شادی نیست اینهمه پول میگیرن یه گره از کارشون باز کنن نه اینکه سواستفاده ابزاری کنن بر ...

سحر برای خیلیا یخچال و فرش و لباس و اسباب مدرسه و پول اجاره خونه هم تهیه کرده توی درخواستاشون

جزو بلاگرای بی حاشیه هست

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

فکر کنم دروغین باشهوگرنه بچه کار نون خشک هم میذاره روی چشمش :)

نه بابا من برخورد داشتم انقدر پرروتر از این حرفان

من یکبار بابام به یکیشون ساندویچ مرغ داد و اب معدنی پسره برگشت گفت چرا ساندویچ همبرگر نگرفتی با نوشابه فلزی

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

متاسفانه بچه های کار و خیابانی در محیط نامناسب رشد کردند . بچه هایی که پدر و مادر خوب دارند و به تحصیل و تربیت اهمیت میدن باز هم مشکلات تربیتی و اخلاقی و اجتماعی پیدا می کنند و واقعا نمیشه انتظار داشت بچه های کار موجه رفتار کنند اونا فرصت به دست آمده را می بینند و می خوان ازش استفاده کنند و اینکه اونا را پر رو یا فرصت طلب بخونند براشون اهمیت نداره .

خب مال خودشه از پول خودش داره میخره. کدوم بلاگری اینکارو میکنه

همه بلاگرا همین کارا رو میکنن فقطم بخاطر اینکه پیجشون رشد کنه شما دوست داری دنبالشون کنی مختاری کسی حرفی نداره

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه بلاگرا همین کارا رو میکنن فقطم بخاطر اینکه پیجشون رشد کنه شما دوست داری دنبالشون کنی مختاری کسی ...

من ندیدم کسی اینکارو در این حجم و ابعاد کنه. من کلا بلاگر دنبال نمیکنم ولی توی اکسپلورم هست میبینم بالاخره برای این کارم انجام. بده باز خوبه و قابل احترامه

همتای مامانم بودم❤