2777
2789
عنوان

فیلم پیرپسر 🙍🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 32 پست
یه لجن محض بود یکم سکانسای اخرش هیجان داشت اونم پر از خشونت بودولی درکل اگه ۱ ساعت و نیم جمعش میکردن ...

بله موافقم 👌🏻 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزش دیدن داره؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

یکبار تنهایی دیدن اره

سپاس

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

این فیلم ب شدت با روحیتون بازی میکنه و بعد تموم شدنش دستاتون سرده و میخواین پشت دست وپای پدرتونو ببو ...

بعد از دیدن این فیلم حالت تهوع گرفتم مخصوصا اونجا ک سر پسره رو کرد تو سطل زباله پر استفراغ🤢🤢🤢🤢

خیلی ازش حرف میزنن ..منم تا نصفه ها دان کردم ..واجب شد برم کاملش کنم ببینم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

منم خوشم نیومد غیر قابل باور بود انگار نتونسته بودن داستانو در بیارن به ادم حس هیجان بدنبعدم من ببین ...

اره بعدم مگ ادم چقد تحمل داره؟ 

خیلی ازش حرف میزنن ..منم تا نصفه ها دان کردم ..واجب شد برم کاملش کنم ببینم

اره ولی من زدم جلو هی همش مکث بود و چرت

بعد از دیدن این فیلم حالت تهوع گرفتم مخصوصا اونجا ک سر پسره رو کرد تو سطل زباله پر استفراغ🤢🤢🤢🤢

اره منم 🤮

چه فیلم های سینمایی چه نمایش هانگی همش جرت ،بی سروته ،فیط اموزش فاسد بودن دارن یاد می دن عجیبه مردم تو تنگتا می ذارن حکومت اسلامی از اون طرف این وضع فیلم هاشون ،به والله که من دوم نمی شه این فیلم های فاسد با پسرم ببینم ، همش اموزش روابط نامشروع ، مشروب ، سیگار ، مواد مخدر ، زیر زیرکی دارن همه جونا رو فاسد می کنن