2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فیلم ب شدت با روحیتون بازی میکنه و بعد تموم شدنش دستاتون سرده و میخواین پشت دست وپای پدرتونو ببوسین

اصلا مناسب با خانواده دیدن نیست

نمیدونم چرا مواد و مشروب و رابطه و هرکوفتی تو این فیلما ازاد شده

فیلمای حامد بهداد و لیلا حاتمی چون تو چهرشون ی فریز شدگی هست و توی لحنشون ی ناتوانی زیاد خوشم نمیاد واقعا

بنظرمن اگر مکث ها و چرت و. پرتای این فیلم رو کم میکردن یکساعت و نیم بیشتر نمیشد تا اینک بخواد 3ساعت و 12دقیقه باشه 😐جدی الکی الکی انقده ها فکرنکنین قراره چیزخاصی ببینین همش روزمرگی و دعوا و تکرار

شخصیت علی خیلی شخصیت درست و حسابی و آدمی بود حیف ک چسبیده بود ب اون خونه بنظرمن باید ازاون خونه میرفت تا رشد میکرد نه اینک 40سالگی بهش بگن پیرپسر و مسخرس کنن بعضی چیزا دست خودش بود واقعا

برادرکوچیکم ک بنده پول بود اونم باید میرفت برا خودش بزرگترین اشتباهشون موندن توی اون فضای سمی و تحمل پدر اسیدشون بود ک ایا خونه رو بفروشه،یا نفروشه

رعنا ک سراسر رو مخ بود ازاول

بنظرمن ی اتاق داشتن توی خونه پدری ادم خیلی بهتراز داشتن ی خونه طبقه بالای 3تا مرده

اصلا چجوری بعضیا میتونن اینجورجاها زندگی کنن چقدر نفهمن؟وقتی پایینت 3تا مرد هستن ک زنم ندارن و زنی توی اون خونه نیست و کسی زیاد نمیاد حس نمیکنی یهو کسی ب تو چشم داشته باشه بیاد بهت تجاوزکنه و خفت گیری مخصوصا ک میتونن کلیدسازم بیارن و اختیارکامل خونه و همچی باهاشونه

بعد اون شب دعوتی رعنا ک همچی مشخص شد باید رعنا میرفت چرا موند؟یا اونجایی دید غلام کفششو بوکشید و عکس گرفت از عکسش 😐

ادم مغز خرخورده با همچین جونوری تنها بخواد حرف بزنه و بزاره بیاد تو خونش؟ دلیل اینک اون ی شبم خونش موند غلام و کاریش نداشت دونه پاشس واسه رعنا بود ک اون خرم قشنگ طعمشو گاز زد

این وسط چقدر درد داشت جمله علی ک گفت تو باعث شدی از خوب بودن خودم متنفر شم ☹️

چقدر با منطق و اقا بود البته درکنارش بی عرضه و ترسو و این بده

رعنا هم وسوسه پول شد درست ولی پولارو با حضور علی پس میدادی یا دادی دیگ برو چرا باز رفتی تو ماشین اون هیولا نشستی؟ یا راحت میزنی تو گوشش و فلان

بعدم با کفشت میزدی تو چشمش و هزارتا راه 

اون بکنار با ی تو دهنی خوردن ادم درد بی درمون ک نمیگیری خودتو پرت کن پایین ازاون ماشین لگن کوفتی ماشین مدل بالا نبود ک قفل کودک و هزارتا مصیبت داشته باشه 😐

اخرشم کار برادرا احمقانه ترین بود خب اون گوهو زندانی میکردین خودتون تو حیاط چادر میزدین اصلا چرا باهاش موندین تو ی خونه وقتی میدونین انقد دیوونه و بی رحمه ☹️

بنظرم اخرش برادر کوچیکه باید همون نقشه اول فیلم ک گفت میکشمش تو رضایت بده رو اجرا میکرد چون دگ پدره قصد مرگشونو داشت

علیم ک همون اول کاری مصدوم شد

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

امضات 👌🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خانواده رعنا حالا پدرش ب کنار

مادرش نمیدونم چرا هیچی نمیپرسید و درست دعوا نمیکرد باهاش چهارتا میزد تو گوشش

هی یچیزی میگفت فس فس کنان

اونم رعنامیگفت از زندگی. سیرم کردی تمام 

زن میزدی تو دهنش خون بیاد دختره ی پرو خودسرو

و محسن شوهر رعنا ک دلیل رعنا فقط بی پولی بود.

این فیلم ب شدت با روحیتون بازی میکنه و بعد تموم شدنش دستاتون سرده و میخواین پشت دست وپای پدرتونو ببو ...

چه فیلم سمیه 

واقعا باید تنها دید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بی انصافیه این همه نقد بنظرم ارزش یبار دیدن رو داره درسته من خودم از اول تا اخر فقط فحش دادم و حرص خوردم ولی یجورایی‌خوشم اومد ازش تابوشکنی شده بود بنظرم خوبه که واقعیتارو نشون بدن اینکه هرپدرو مادری لایق احترام نیس مشروب و موادم که الان تو جامعه انقد زیاده و همه میبینن که نیاز به گفتن نداره

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

محسن شوهر رعنا ک دلیل رعنا فقط بی پولی بودواسه طلاق همش حرف پول مگرتو چند نفری زن.. یکنفری برو سرکار قانع باش زندگیتو بکن

بی انصافیه این همه نقد بنظرم ارزش یبار دیدن رو داره درسته من خودم از اول تا اخر فقط فحش دادم و حرص خ ...

بله هر والدینی بهشون احترام واجب نیست مخصوصا اینطوری لجن 

ولی واقعا همون یکباردیدنم خیلی روحتو اذیت میکرد 

چرا ازاینهمه تقلای رعنا فقط ی جای خراش بود؟مسخره نیست؟ ما زنا خیلی توانمندیم چرا انقد ضعیف نشون میدن؟ یا پسرای ک با خانوادن رو خیلی ضعیف و حقیر نشون میدن تو فیلمای ایرانی و خانواده های فقیر رو والا اینجوریام نیست