2777
2789

مگه به شما مربوطه عزیزان؟ 

چقد پست هستین بخدا 

میدونیم هیچ فرقی بین دختر و پسر نییست ولی شاید یکی دلش دوس داره پسر داشته باشه شاید از هر دوجنس بخواد چرا میزنید تو ذوق بقیه چقد بی شخصیت هستن بعضیا

تجاهم یعنی چی؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی در کل درکت میکنم بعضیا پسر دوسدارن بعضیام دختر

من خودم کلا نمیتونم با پسر بچه ها ارتباط بگیرم و اخلاقم نمیگیره بتهاشون 

ولی عاشق دختر بچه هام🥹

دسه خدمم نییییس

از عقده میاد،این عقده روهم فقط کسانی دارن که بابت دختر بودنشون تحقیر شدن

وگرنه به قول شما خیلی عادیه یکی دوست باشه بچش دختر یا پسر باشه

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

آره اینکه ادم دلش چی میخواد به خودش مربوطه هردو نعمت خدان.. ی سریا همینجوری میپرن.. ولی از اینایی که میان میگن فهمیدم بچم دختره افسردگی گرفتم یا میگن بدبخت شدم بچم دختره.. دلم میخواد بمیرم فهمیدم بچم دختره به شدت نفرت دارم و همه اینا عنوان تاپیکایی بود که اینجا دیدم 

کسی لایکم نکنه