2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمانی که امثال zanjun2 ,هستن بله حقیقت میتونه داشته باشه البته امیدوارم تاپیکاش فیک باشن

من الان ی سری تاپیکاشو خوندم 

ب نظرم آقاس 

چون همش دنبال بحث با خانوماس و میدونه چی اذیتشون میکنه

ولی جالبه چرا تعلیق دایمی نشده

اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫

وایی اره تو کمتر از یک هفته اطرافم دوتا خانوم ک متاهل ک دوست پسر داشتن گندشون دراومد رسوا شدن

چ جوری میشه اصن قابل تصورم نیس

قک میکنم اینا همش قصص

طرف شوهر داره دوس پسر داره یا خدا

نه بیشترشون فیکه نمیگم نیستا ولی انقدرم پررنگ نیست از بس این تعداد خیانت بیشتر بولد میشن مردم فکر می ...

بیشترشون هم گفتن مرده جلوی خودشون خیانت کرده

چ جوری میشه اصن قابل تصورم نیسقک میکنم اینا همش قصصطرف شوهر داره دوس پسر داره یا خدا

اره بابا این فامیل خودمونه ،شوهرش کارش یجوری بود ک دوماه فقط در حد نیم ساعت یک ساعت خونه بود بقیشو سرکار بود شبانه روز البته فقط دوماه در سال اینجوریه،دوتا بچه ۱۰ و ۴ ساله دارن،ی شب شوهره می‌ره خونه ک سری بزنه میبینه زنش و یارو لخ. روهم😐

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

اره بابا این فامیل خودمونه ،شوهرش کارش یجوری بود ک دوماه فقط در حد نیم ساعت یک ساعت خونه بود بقیشو س ...

واای

بعد چ کار کرد

بعد مرده چرا بپ زنش نمیرسیده؟

تو نیم ساعت ک خونه بوده میخوابیده یا میرفته حموم یا غدا میخورده؟

واایبعد چ کار کردبعد مرده چرا بپ زنش نمیرسیده؟تو نیم ساعت ک خونه بوده میخوابیده یا میرفته حموم یا غد ...

حتما میرسیده😐😂 خداییی خیلیی خوبه شوهرش از هر لحاظی 

هیچی دیگ گرفتن دوست پسرشو زدن دختره رو هم بیرون کرد 

الان نمیدونم دیگ اشتی کردن یا نه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

مرده خودش زن دیگه داشته؟

کدوم؟شوهرش یا دوست پسرش؟

شوهرش

نه بابا بنده خدا کار میکرد😐