2777
2789

اول ازدواجم رومیزی داشتم و خب دونفر بودیم‌کافی بود،الان زمینی دارم‌و‌خراب شده رومیزی رو آوردم به نظرم هیچی توش جا نمیشه😭نمیدونم اون موقع ها چه جوری ازش استفاده میکردم😭اگر جاش رو داری از همین اول زمینی بگیر

بستگی به استفاده خودت داره ، من هر دو مدلش رو داشتم و از ایستاده خیلی راضی ترم چون ظرف کثیف زیاد دارم و رومیزی جوابگو نبود برام ولی برای کسایی که کم ظرف کثیف میکنن رومیزی خوبه ، هم جای کمتری میگیره هم لازم نیست صبر کنی تا همه اش پر بشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ازدواجم رومیزی داشتم و خب دونفر بودیم‌کافی بود،الان زمینی دارم‌و‌خراب شده رومیزی رو آوردم به نظر ...

عزیزم رومیزیتون چه مارکیه؟چند نفره س؟

یعنی رومیزی فقط برای دونفر خوبه؟

عزیزم رومیزیتون چه مارکیه؟چند نفره س؟یعنی رومیزی فقط برای دونفر خوبه؟

مارک مجیک،۶ نفره،،،بله کوچیکه خب زیاد ظرفی توش جا نمیگیره،،،اینکه شما فکر کنید برای ظرفهای مهمانی ۴،۵ نفره خوبه به نظره منکه اصلا😅

بعد میدونید رومیزی باید فکر تخلیه آبش رو هم کنید،،،من قبلا رو لباسشوییم بود و تخلیه مشکلی نداشتم ولی اگر صفحه های کابینتتون بسته باشه  هم‌مشکل ورودی آب دارید و هم شلنگ‌تخلیه رو باید بزارید تو ظرفشویی که اونجا تخلیه کنه ،،، اینم از عیب دیگه اش😅