اول ازدواجم رومیزی داشتم و خب دونفر بودیمکافی بود،الان زمینی دارموخراب شده رومیزی رو آوردم به نظرم هیچی توش جا نمیشه😭نمیدونم اون موقع ها چه جوری ازش استفاده میکردم😭اگر جاش رو داری از همین اول زمینی بگیر
بستگی به استفاده خودت داره ، من هر دو مدلش رو داشتم و از ایستاده خیلی راضی ترم چون ظرف کثیف زیاد دارم و رومیزی جوابگو نبود برام ولی برای کسایی که کم ظرف کثیف میکنن رومیزی خوبه ، هم جای کمتری میگیره هم لازم نیست صبر کنی تا همه اش پر بشه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد میدونید رومیزی باید فکر تخلیه آبش رو هم کنید،،،من قبلا رو لباسشوییم بود و تخلیه مشکلی نداشتم ولی اگر صفحه های کابینتتون بسته باشه هممشکل ورودی آب دارید و هم شلنگتخلیه رو باید بزارید تو ظرفشویی که اونجا تخلیه کنه ،،، اینم از عیب دیگه اش😅