2777
2789
عنوان

مریضی ساختگی

67 بازدید | 6 پست

چطوری خودمو یکاری کنم الکی که بقیه مجبور شن به خواطر حال بدم باهام مدارا کنن به خدا اوضاع خیلی بده یه بلایی سرم نیاد بدبخت میشم کار خودشونو میکنن بی خانمان میشم تروخدا ایده بدید چه ساختکی موقت چه واقعی

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀.              ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀  

برو حموم بعد لباس گرم نپوش برو جایی ک سرده مثلا حیاط

ولی باید یکی باشه تو مریضی ازت مراقبت کنه

من مریض شدم نمیدونم سرماخوردگیه یا ویروس ولی خیلی اذیت میکنه درحال مرگه

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بالش بذار خودتو بنداز پتو بنداز رو‌خودت بگو یدن درد دارم، مادرشوهرم همیشه این کارو میکنه

واسه اونی که پیره جوابه 

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀.              ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀  

حالا چرا باید حتما مریض شی؟؟

چون راه دیگه ایی نیست که بشه جلوشونو گرفت مراعات ادمو نمیکنن