2777
2789
عنوان

بچه ها خونه تکونی الان تا عید گند زده میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 66 پست
تورقران اینقد استرس ندید زمستون نیومده!!!! اخه عید چی از الان نرمال نیستیدا😐مگه میخوای کاخ ده هزار ...

من عید زایمان می کنم بهم استرس وارد شد،فک کردم نزدیکه😂😂😂

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من یه ماه پیش برای پاییز خونه تکونی کردم هنوز خستگی از تنم در نرفته خونه باز کثیف شده 😑 از الان برا ...

همون😮‍💨

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عید زایمان می کنم بهم استرس وارد شد،فک کردم نزدیکه😂😂😂

بخدا من یه لحظه اسم عید اومد کلا مغزم هنگ کرد 

چنان استرسی گرفتم خدا میدونه،،، شوک بهم وارد 

گفتم ببینم عید کی هست که میخوان خونه تمیز کنن!! 

دیدم هنوز زمستون هم نیومده 😐

بخدا من یه لحظه اسم عید اومد کلا مغزم هنگ کرد چنان استرسی گرفتم خدا میدونه،،، شوک بهم وارد گفتم ببین ...

😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیرهههههه باید شهریور شروع میکردی

جاااان😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمیز کردن دیوار ها شستن پرده سابیدن هود و چدن ها اساسی شستن ظرف های تو کابینت و چیدمانش

دیوارها و که دستمال میکشم  با کف ظرفهای کابینتی هیچوقت نمی‌شورم  چون بشورم مهمان یا استفاده کنم در بیارم بازم میشورم ه فقط داخل کابینت دستمال میکشم پرده هم آشپزخونه نزدم چون دلم میگیره خخخ 

عزیزم پس شما کلا تمیزی 😍😍

سعی میکنم همیشه مرتب باشه چون مهمون  سر زده زیاد دارم هفته یه بار پنجشنبه ها از صبح ساعت هشت شروع میکنم تا دوازده شب تمیز میکنم دیگه در طول هفته فقط گاز و ظرف دارم به کارهای شخصیت  طول هفته میرسم