2777
2789
عنوان

افت تحصیلی پایه دهم

53 بازدید | 7 پست

دهمم تجربی 

همه نمراتم همین طور داره پایین میشه همش ۱۴ ۱۵ ۱۶

یه زیست‌و گفتم شاید خب داده باشم که اونم فهمیدم بالاترین نمره ۱۹ بوده تو کلاسمون تازه اونم من نبودم 

چند روز دیگه کارنامه دادن من با چه رویی اینو نشون خانوادم بدم

همه دهم افت دارن

هر کی گفت نداره گوه خورد

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان نیاز داری و تلاش

پا پس نکش! تا وقتی خون بالا نیوردی به دویدن ادامه بده 

بعد از نوبت اول دیگه میتونی و میدونی باید چیکار کنی فقط باید قلق دبیرستان بیاد دستت

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

عیب نداره تازه اول ساله میتونی جبران کنی 

بنظرم یه آزمون آزمایشی ثبت نام کن مثلا ماز یا مشاوره بگیر خیلی می‌تونه بهت کمک کنه 

منم پسرم کلاس یازدهم هست خیلی سردرگم بود می‌گفت می‌خوام بخونم برا کنکور ولی نمی‌دونم چیکار کنم 

براش ماز ثبت نام کردم مشاور هم گرفتم اینقد قشنگ براش برنامه ریزی کرده و به همه چیش میرسه 

یه درس دو درس ولی من دیگه خیلی بد دادم

نمونه دولتی سمپادی؟ تجربی؟