2777
2789

ما ۸ سالیه ازدواج کردیم

یه پسر۶ ساله دارم که امسال پیش دبستانیه

من وشوهرم مشکل زیاد داشتیم وبحث و دعوا زیاد بود حتی رسیدیم به طلاق وبرگشتیم

دلیل اصلیشم مقصر شوهرم بوده

میدونم ک دعواهامونم بی تقصیرنبوده اما سعی کردم هواشو داشته باشم 

خلاصه زندگیمون رو روال افتاد و خوب شدیم شکرخدا و باردارشدم خدا بهم بچه دوم داد از وقتی زایمان کردم پسرم اولیم فوق العاده گند اخلاق پرخاشگر فحاش و فضول شده که دوست دارم بیشتر بمونه مدرسه ونیاد اصلا نزدیک اومدنش که میشه دلم میگیره 

این بشر میاد از عمد اذیت میکنه از عمد پریز چراغ خاموش روشن میکنه وسایل و پرت میکنه لج میکنه یاحمله میکنه میزنه دستشم شدید درد میکنه استخون درد میگیرم حتی

و فحش از زبونش نمی افته من اصلا جلوش فحشی ندادم اما مبادا فحشی بشنوه ازجایی حتی کوچه خیابون زود ضبظش کرد و مدام تکرار میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جایی رسیدیم من و باباش که میزنیمش چون واقعا غیر قابل تحمل شده فکرکنید من شب بیداری وبچه داری با بچه یک ماهه بعدهمچین بشری توخونه اینقد اذیت کنه  دیگه جوونی برام نمیمونه قبلا هم فضول بود اما نه اینطور پرخاشگر وبد و فحاش الان نزدیک ۳ ماهیه افتضاح شده خصوصا بعد زایمان واین ماه اخیر

باید تحت نظر مشاور باشه

خودت متوجا نیستی ولی قطعا رفتار خودتون باعث پرخاشگریش شده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خانم.بچه ای هس ک با اختیار خودش نیومده ب این دنیا

من از زندگی شما چیزی نمیدونم ولی این اخلاق هایی ک میگید ریشه توی مشکلات خانوادگي و رفتار هایی ک دیده هست ....پس حق نداری بخوای سرزنشش کنی ...

خواهرم ده سالشه . سه ماهه برادرم دنیا اومده و سه ماهه دقیقا از مامانم متنفر شده . خیلی بد حرف میزنه باهاش خیلیی زیاد . در حدی که بهش بگه فلان کار رو نکن میگه به توچه . خفه شو 

تا پارسال واقعا بهترین و با ادب ترین بچه فامیل و مدرسه بود هنوزم تو مدرسه نفر اوله ولی تو خونه فاجعه ست .

اینکه خسته هستی درسته 

ولی معلومه اون بچه هم اسیب دیده 

یا وسط  دعواهاتون بوده یا از بعد از بچه دوم کمت  بهش رسیدگی شده 

علتش مهم نبست   خواهش میکنم ببرینش تراپی 

دو تا چیپس و پفک میشه پونصد تومن 

همینو خرج بچت کن ببر روانشناس ،  خودتون هم برید 

ولی مشخصه این بچه الان نیاز به کمک داره

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

من و برادرم اختلاف سنیمون زیاده ایشون از بچگی شیطنت میکردن البته نه اینجوری که چیزی پرت کنن اینجور که بخوان حرص من و پدرمادرم رو دربیارن لجبازی رو هم دارن ولی از وقتی رفت مدرسه چندتا فحش هم یاد گرفته با اینکه ما اصلا فحش به زبونمون نیومده توی خونه اون 7 سالشه کلاس دوم مامانم عاصی شده

لابد بیش فعالی داره ببرش روانشناس یا بفرستش باشگاه اونجا خودشو تخلیه کنه

اخه اگه بیش فعالی بود نباید تو مهد هم فضول میبود؟معلمش میگه تو کلاس نمونس ازجاش تکون نمیخوره چیزی بدون اجازه انجام نمیده و دائم مثالش میزنم توکلاس که بچها مثلش باشن

وقتی بهش گفتم توخونه اینطوریه اصلا باورش نشد

شاید دلیلش دقیقا رفتار خودتونه ..

وقتی بچه جدید اومده این پسر احساس کرده جایگاه قبل رو توی خانواده نداره حتما با یه مشاور صحبت کنین نزارین توی بزرگسالی و نوجوانی ضربه بخوره 

اینکه شما بزنین و اینطوری کنین وضع خیلی بدتر میشه 

بچته پسر مردم که نیست سعی کن باهاش رفیق باشی حس اینکه مثل قبل برات عزیزه رو بهش نشون بده 

حتما حتما با مشاور صحبت کن