از بهترین دعا نویسا. بخت گشا گرفتم هر کی گرفته بختش باز شده. اما بد تر 💩 شد تو بختم
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
فامیلتون بوده ۶ تومن گرفته ؟!آبجی اینا همش خرافاته قرآن شده برا اینا دکه کلاهبرداری شما خانما خیلی س ...
نه بابا ۳۰۰ گرفت پیش انواع اقسام دعا نویسا رفتم آنقدر شد
سلام🙋♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡
سن ات هنوز ۲۰ ساله چخبرته خواهرماندکی صبر این همه عجله برای چیهجور نشده چون قسمت نبودههنوز کسی که با ...
من شوهر میخوام 😭🥹
نه بابا ۳۰۰ گرفت پیش انواع اقسام دعا نویسا رفتم آنقدر شد
شما داری مسیر اشتباه میری
از خدا بخواه نه از دعا نویس شیاد
به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
فقط و فقط سوره بقره بذار شب بالای سرت بخونه ۱۴ شب پشت سر هم یعنی ی شب جا نمونه نماز باطل سحر حضرت زهرا رو بخون الان هم ایام فاطمیه شروع شده متوسل ب خانم فاطمه الزهرا بشو درست میشه ♥️
ن میگ فامیلمون هستند ن اونی ک پول دعا گرفته غربیه بوده
میگه دعانویسه سید هست فامیلمون بوده
به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂