2777
2789

پستونک   شیشع  شیرش  همه اینا  رو اگر میخوره  باید    خیلی  بشوری   وگرنه  زود به زود برفک میزته      من  بچم  ۳ سالشه     چند وقت  پبشا  از این قمقنه ها که نی دارن عروسکین  دوست داشت خریدم همش دستش بود اب میخورد    رفتیم  مسافرت  برگشتیم  دهنش افت زد فک کنم اونجا  بیرون  دست مالیده بود جایی   و  اون کله   قمقه اشو نبسته بود   نی پلاستیکی داخلش کثیف شده بود  و  اینجور شد من گلاب  زدم  اون قسمتا رو خوب شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟

اره ابجیمم بچه اش دهنش برفک زده بود میداد من ازش پرسیدم گفت اره بده دیگ نمیدونم شما میترسین ی دارو هم داره از داروخونه میگیرن برای برفک دهن نوزاد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من مادر بزرگم قدیمی بود می‌گفت سینه تو از دهنش ی دفعه بیرون بکشی اینجوری میشه

چند بار دراومده 

نه که خودم دربیارم مثلا تنهام یکی زنگ میزنه منم درحال شیردادنم  بلند که میشم یهو درمیاد

واقعا؟ ضرر نداره

نه ضرر نداره 

با دستمال بکش روش میبره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چند بار دراومده نه که خودم دربیارم مثلا تنهام یکی زنگ میزنه منم درحال شیردادنم بلند که میشم یهو درم ...

مادربزرگم به من اینجوری می‌گفت منم همیشه حرفشو گوش میدادم خداروشکر مشکلی نداشتم