2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چون من الان۴۱سالمه امسال اینجوری شدم شوهرم بچه دوم هم میخاد پسرم خداروشکر شنوایش عالیه

ببین کم شنوایی دلایل زیادی می تونه داشته باشه که فقط یکیش ژنتیکه. در نهایت یک درصد هم منتقل بشه مثلا فرض کن شبیه چشم ضعیفه که عینک میزنن چیز خیلی عجیب غریبی نیست. اما برای اینکه خیالت راحت بشه با یک پزشک متخصص مشورت کن که دقیق علت تو رو بررسی کنه و بهت بگه چیکار کنی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
نگران نباش کورتون عوارضش بیشتره الان سمعک هایی هست ک اصلا پیدا نیست گذاشتی گوشم مثل چشم چشم ضعیف میش ...

از کجا پیدا میشن قیمتاشون چنده راستش من اصلا به شوهرم نگفتم رفتم اینو گفتم میخام نامرئی بخرم که نفهمه البته خداروشکر شوهرمن از اونا نیست متوجه بشه صبح میره شب میاد زیادم به یه چیز دقت نمیکنم میخام با پول خودم سمعک نامرثی بخرم فقط برای بارداری مشکل ایجاد نمیشه خدا نکرده به بچه ارث برسه

از کجا پیدا میشن قیمتاشون چنده راستش من اصلا به شوهرم نگفتم رفتم اینو گفتم میخام نامرئی بخرم که نفهم ...

از قیمتا اطلاعی ندارم بهتر ک نگفتی چیز مهمی نیست

ولی حتما سمعک بزار 

ن کسی و داشتین تو خانواده ک شنواییش کم بشه؟

ممکنه بخاطر استرس یا شوک ناگهانی هم عصب گوش اسیب ببینه ارثی ممکنه نباشه

از قیمتا اطلاعی ندارم بهتر ک نگفتی چیز مهمی نیستولی حتما سمعک بزار ن کسی و داشتین تو خانواده ک شنوای ...

ارثی نیست مامان بابام خوب میشنوم وای عموم سنگین‌میشنید

از قیمتا اطلاعی ندارم بهتر ک نگفتی چیز مهمی نیستولی حتما سمعک بزار ن کسی و داشتین تو خانواده ک شنوای ...

من الان خوب میشنوم فقط صداهای ریز رو نامفهوم میشنوم