2777
2789
عنوان

به تازگی چیزی که خیلی دیده میشه

149 بازدید | 13 پست

چیزی که به تازگی توی اینستاگرام و سایر پلتفرم ها دیده میشه 

مقایسه کردن چهره بدون میکاپ و میکاپ شده خانوم هاست 

شیوه‌ی جدیدی از زن ستیزی! سوالی که پیش میاد اینه که آیا زن ها به کسی زیبایی بدهکار اند ک همواره در معرض قضاوت شدن هستند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا هر جوری زندگی کنی یه مدل بهت ایراد می گیرن 

البته یه بلاگر ارایشی هست مرضیه.   انقدر می ماله بعد تهش حس می کنم اون چهره قبلش قشنگتر بود انقدر نیاز به پوشوندن چهره با این همه مواد نیست 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چیش زن ستیزی هست دقیقا؟؟ واسه اینه که کسی خودش رو با قیافه دیگران تو مجازی مقایسه نکنه😐

یه اشنایی داشتم می گفت دوستم همه اش چهره ی با فیلتتر تو اینستا می زاره.  بعد عکس واقعی اش فرستاد اصلا تعجب کردم انگار دخترش بود! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چیش زن ستیزی هست دقیقا؟؟ واسه اینه که کسی خودش رو با قیافه دیگران تو مجازی مقایسه نکنه😐

عزیزم کسی ک خودش رو دوست داشته باشه خودش رو با کسی مقایسه نمیکنه 

شما کامنت اینجور پست هارو ک نگاه کنی اکثرا آقایون هستند 

چرا یک خانوم باید بخاطر دیگران انقدر خودش رو تحت فشار قرار بده 

اگر من عکس میکاپ شده شما و عکس بدون میکاپ شمارو جایی پست کنم و زیر اون پست کلی کامنت منفی درباره چهره بدون میکاپتون بگیرید این نوعی زن ستیزی نمیشه؟

زشت انگاری چهره بدون میکاپ نوعی زن ستیزیه بنظرم اتفاقی که هیچوقت برای مردها نیوفتاده

کلا هر جوری زندگی کنی یه مدل بهت ایراد می گیرن البته یه بلاگر ارایشی هست مرضیه. انقدر می ماله بعد ...

آره منم مرضیه رو میشناسم 

جالب اینجاس کسایی ک شخصیتش رو میشناسن بشدت دوسش دارن 

درحالی ک من دیدم مثلا یک نفر رندوم توی اینستا گرام میبینتش اولین جمله ای که به کار میبره اینه که "چقدر چاقه"

و من واقعا نتراحت میشم که گاهی خود خانوم ها هم به هم رحم نمیکنن

یکی از دلایلی که پسرا ازدواج نمیکنن همین اخلاق خانما هست خیلی دیگه زیاده روی میکنن البته فقط بعضیا همه نه

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

آره منم مرضیه رو میشناسم جالب اینجاس کسایی ک شخصیتش رو میشناسن بشدت دوسش دارن درحالی ک من دیدم مثلا ...

اتفاقا من چهره بدون آرایشش بیشتر دوست دارم.  به هر حال شغلش هست ولی بعضی وقت ها خسته می شی بس که انقدر رو هم رو هم مواد ارایشی به صورتش می ماله! 

یکی از دلایلی که پسرا ازدواج نمیکنن همین اخلاق خانما هست خیلی دیگه زیاده روی میکنن البته فقط بعضیا ه ...

کدوم اخلاق؟ ...اگر فقط بحث اخلاق باشه واقعا آقایون این دور و زمونه هم چیزی از خانوم ها کم ندارن

بنظرم دلیل اصلی ازدواج نکردن جون ها مشکلات اقتصادیه وگرنه بالاخره هرکس مکمل خودش رو پیدا میکنه

کلا هر جوری زندگی کنی یه مدل بهت ایراد می گیرن البته یه بلاگر ارایشی هست مرضیه. انقدر می ماله بعد ...

من اصلا نمیخوام توهین کنم. ولی شبیه گاوه دختره.  هزار تا آت و آشغال میماله به صورتش اونم با هزار تا چصی که بهتره شه.  ولی بدتر میشع.  کرم پودر فلان شماره فلان.  سایه فلان پالت فلان   .......   

من اصلا نمیخوام توهین کنم. ولی شبیه گاوه دختره. هزار تا آت و آشغال میماله به صورتش اونم با هزار تا ...

دیگه شغلش تبلیغ لوازم ارایشی هست. نمی شه بگیم چرا این کار می کنه. مجبوره این کار انجام بده. ولی چهره قبل آرایشش بهتر هست