2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

75 بازدید | 6 پست

من چند ماه پیش قرص اورژانسی مصرف کرد حدون دوماه پیش بعد تو این دوماه سر تاریخ۷پریود میشدم الان این برج هنوز پریود نشدم طبیعیه که تایمش بعد دوماه ریخته بهم؟؟؟

عزیزم دیگه نخوری ها 

کاش من بر میگشتم به ۱۲ سال قبل و لب نمیزدم به این قرص لعنتی 

کم کاری تیروئید و تنبلی تخمدان و ....... منو درگیر اینا کرد 😔

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
عزیزم دیگه نخوری ها کاش من بر میگشتم به ۱۲ سال قبل و لب نمیزدم به این قرص لعنتی کم کاری تیروئید و تن ...

انقد عصابم خورده یه بچه کوجیک دارم هعی میگم باردار نباشم اصلن از بیبی چک میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد عصابم خورده یه بچه کوجیک دارم هعی میگم باردار نباشم اصلن از بیبی چک میترسم

نه فکر نکنم حتما هورمونات به هم ریخته به خاطر اون قرص

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نه فکر نکنم حتما هورمونات به هم ریخته به خاطر اون قرص

اخع این سری بدون قرص جلوگیری کردم چند ماه پیش ک اون قرصا خوردم تا ۲ماه منظم بود الان ماه سومین ماه ریخته بهم تقریبن ۴روز گذشتع و هنوز پریود نشدم 

اخع این سری بدون قرص جلوگیری کردم چند ماه پیش ک اون قرصا خوردم تا ۲ماه منظم بود الان ماه سومین ماه ر ...

تا یک هفته مشکلی نیست یه وقت میبینی مسافرت یا استرس یا.... ایناهم باعث میشن زودتر یا دیر تر بشه آدم

تا یک هفته مشکلی نیست یه وقت میبینی مسافرت یا استرس یا.... ایناهم باعث میشن زودتر یا دیر تر بشه آدم

استرس ک خیلی دارم کلن همش استرس دارم بعدش نمیدونم چیکار کنم قرص جلوگیری بخورع ادم ی جور نخوره ی جور دیگ