2777
2789
عنوان

این که میگن اگر ازدواج هفتاد درصد خوب باشه خوبه یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ۵۰ ۵۰ هست نه اونقدر زیاد هست که ازش نگذری نه اونقدر کم که چشم بپوشی چند تاپیکای قبلیم درباره ...

در کل توی مسئله ازدواج اگر طرف مقابل یا خانوادش خصوصینی  داره که توی سلیقه شما نیست مثل همون نحوه صحبت کردن که تو تاپیکتون بهش اشاره کردید نه تنها نباید چشم پوشی کنی بلکه باید بلدش کنی بعد ببینی با اون بلد شده میتونی کنار بیایی یا نه البته این برای قبل ازدواج بعد ازدواج فرق داره باید سعی کنید هر دو طرف به خواسته های هم احترام بذارید و کوتاه بیایید

در کل توی مسئله ازدواج اگر طرف مقابل یا خانوادش خصوصینی داره که توی سلیقه شما نیست مثل همون نحوه صح ...

خوب من ۸ سال صبر کردم هر خاستگاری میومد بدی هاشو بولد میکردم حواب رد میدادم 

خوب من ۸ سال صبر کردم هر خاستگاری میومد بدی هاشو بولد میکردم حواب رد میدادم

خب بستگی داره چه بدی رو بولد کنی مثلا گاهی اونقدر همه چیز رو بولد میکنی که میره سمت کمالگرایی اما بعضی مسائل برای برخی افراد خیلی مهم هستن مثلا برای من به شخص بد دهنی چیزی که نمیتونم ازش کوتاه بیام وقتی توی آشنایی ببینم خانوادش رعایت نمیکنن حتی به شوخی پس باید این رو خیلی بولد کنم اما مثلا تحصیلات خوب جزو الویت ها هست اما خب میتونم باهاش کنار بیام پس این رو راه میام بستگی داره 

شما باید یه جدول از تیپ شخصیت خودت اول درست کنی بعد ببینی با چی میتونی کنار بیایی با چی نه توی این زمیمه هم مشاور خیلی میتونه براتون کمک کننده باشه تا بتونید اعتدال رو رعایت کنید که نه کمالگرایانه پیش  برید و نه خیلی سطحی نگر 

خب بستگی داره چه بدی رو بولد کنی مثلا گاهی اونقدر همه چیز رو بولد میکنی که میره سمت کمالگرایی اما بع ...

خوب من بددهنی به این شکل تو دوران اشنایی یا حتی یک سال و نیم عقد ندیده بودم 

خوب من بددهنی به این شکل تو دوران اشنایی یا حتی یک سال و نیم عقد ندیده بودم

توی تاپیک های قبلیتون گفتید متوجه شدید از نحوه صحبت مادرشون خوشتون نمیاد چون دور بودن حس کردید مهم نیست خب باید این رو در نظر میگرفتید که همسرتون توی فضایی که مادرش بوده رشد کرده پس خواه یا نا خواه همچین خصلتی توی وجود اونم هست حالا کمرنگ ترش یا اینکه باید به این فکر میکردید ممکنه مجبور باشید بیشتر خانوادش رو ببینید ایا آستانه تحملش رو دارید یا نه به این میگن بولد کردن

توی تاپیک های قبلیتون گفتید متوجه شدید از نحوه صحبت مادرشون خوشتون نمیاد چون دور بودن حس کردید مهم ن ...

نه مادر شوهرم خیلی مهربون. فقط تو جمع خودمونیما که میشینن فحش میدن 

من اون موقع میدونستم اختلاف فرهنگی داریم ولی فک نمیکردم اون اختلاف فحش باشه فکر میکردم فقط همین قضیه  سبک خونه زندگی هامون و لهجه باشه 

و فک میکردم خوب اونا که پیش ما نیستن و فاصله دارن  پس هیلی تاثیر چندانی رو زندگی ما ندار 

آخه همسرم خیلی شبیه من 

نه مادر شوهرم خیلی مهربون. فقط تو جمع خودمونیما که میشینن فحش میدن من اون موقع میدونستم اختلاف فرهنگ ...

مهم همسرتون ، به خاطر همسسرتون مجبورید تحمل کنید،البته یکم که تایم بگذره کم کم به فضای خانواده همسرتون هم عادت میکنید