2777
2789
عنوان

این که میگن اگر ازدواج هفتاد درصد خوب باشه خوبه یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 39 پست
من خودم توی خانواده فرهنگی بزرگ شدم و همسرم خانوادشون کشاورز بودن اختلاف فرهنگی هست ولی سعی میکنیم ب ...

منم الان دقیقا شرایطم همین 

ولی الان با یکسری چیزهایی مواجه شدم و برام خیلی سخت 

مثلا اینکه تو جمع فحش میدن اونم کاف دار

اختلافات دیگه هم هست مثلا از نطر ساده زیستی و تجملات با هم فرق داریم ولی باز این قابل مدیریت هست

یعنی دقیقا از چ نظر ب هم نمیخورین فرهنگ اونا چ جوریه؟؟؟

از نطر تجملات و ساده زیستی فرق  داریم 

از نطر اینکه اونا تو جمع هاشون فحش میدن ما اینطوری نیستیم 

اونا هر خرجی من میکنم از نطرشون اضافات و فک میکنن من خیلی اهل تجملات هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نطر تجملات و ساده زیستی فرق داریم از نطر اینکه اونا تو جمع هاشون فحش میدن ما اینطوری نیستیم اونا ...

الان که تایپک هات رو خوندم ببین باور کن برای منم همینجوری هستند ولی از این لحاظ که دوریم از خانواده هامون کمتر روی بچه هام اثر میزاره البته اینم بگم الان که پسرم ۹ سالشه میبینم توی کوچه و مدرسه همین فحش ها رو یاد میگیره.....منم توی خانواده ام بیشعور فحش هست ولی خانواده شوهرم پدرسگ عشق و محبتشون هست ولی چه میشود کرد هیچ رضایت صد در صدی وجود نداره همه از زندگی متاهلی به درصد نسبی رضایت دارند.

الان که تایپک هات رو خوندم ببین باور کن برای منم همینجوری هستند ولی از این لحاظ که دوریم از خانواده ...

منم چون اولش فک کردم دور هستن قبول کردم

در واقع من و خواهر شوهرم تو یک ساختمون زندگی می‌کنیم حالا خواهر شوهرم سنش کم و از نطر فرهنگی شبیه و من مشکلی باهاش ندادم 

مادرشوهرم روستا هستن دو ساعت تا اینحا فاصله هست  بعد مادر شوهرم گفت ما خیلی از عروس توقع ندارم هر دو ما هم بیاین اوکی منم گفتم خوب من رفت و آمدم با خانواده همسر خیلی نیست که بخواد اذیت بشم 

ولی الان چند روز اومدن تو ساختمون ما ساکن شدن یعنی همه ی رفتار و کار هاشون دار اذیتم میکن برای همین انقدر دارم پشت سر هم تاپیک میزنم 

ازون ور هم همش خودمو سرزنش میکنم هی با خودم میگم اینا که حز خوبی به تو نکردن تو چقدر بی چشم و رویی به مادرم و همسرم هم هیچی نگفتم به همسرم که اصلا نمیگم ولی دارم میترکم

منم چون اولش فک کردم دور هستن قبول کردمدر واقع من و خواهر شوهرم تو یک ساختمون زندگی می‌کنیم حالا خوا ...

من کاری به ابن اختلاف فرهنگی ندارم در کل همیشه زندگی با خانواده همسر اختلاف ایجاد میکنه جاری من دختر دایی شوهرم هست چند سال با مادرشوهرم که عمه اش بود زندگی کرد الان رابطه خوبی نداره و کینه اون روزها رو داره با اینکه ۱۰ سال گذشته ..

از تفاوت فرهنگی چشم موشی کردم گفتم همه جیزای دیگش بمن نیخور اختلاف فرهنگی حزو اون ۳۰ درصدی که نمیخور

مهم ترین مسئله که موجب شکل گیری خلق و خوی شخص مقابل میشه رو چشم پوشی کردی بعد میگید سی درصد اثر گذار رو چشم پوشی کردی😤

منظور از سی درصد اینه که مثلا از نظر فرهنگی سی درصد اختلاف باشه ارز نظر شباهت اخلاقی سی در صد اختلاف باشه نکه یه مسئله که خودش خیلی چیز ها رو در بر میگیره رو کلا نادیده بگیرید

اگر بودنشون موقتی هست نگران نباش درست میشه ولی اگر قرار باشه حضورشون همیشگی باشه سعی کن محل زندگیتون ...

نه موقتیه 

کلا هر وقت یک مدت زیاد باهاشون هستم این فکرای منفی نیزن به سرن 

مهم ترین مسئله که موجب شکل گیری خلق و خوی شخص مقابل میشه رو چشم پوشی کردی بعد میگید سی درصد اثر گذار ...

خوب دیگه همه چیزمون هم تو فرهنگ فرق ندار از نطر اعتقادی بهم میخوریم مشاور بهمون گفت از نطر خانوادگی ۵۰ درصد بهم میخورین 

خوب دیگه همه چیزمون هم تو فرهنگ فرق ندار از نطر اعتقادی بهم میخوریم مشاور بهمون گفت از نطر خانوادگی ...

خب الان دقیقا مشکل سر چیه ?

اگر تفاوت جزئی باشه با گذر زمان میتونید با هم مچ بشید

خب الان دقیقا مشکل سر چیه ?اگر تفاوت جزئی باشه با گذر زمان میتونید با هم مچ بشید

میگم ۵۰ ۵۰ هست نه اونقدر زیاد هست که ازش نگذری نه اونقدر کم که چشم بپوشی   چند تاپیکای قبلیم درباره همین موضوع