2777
2789
عنوان

خاطره سم با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5941 بازدید | 166 پست
اره این طلا ها را من خودم از مجردی سر کار میرفتم خرد خرد خریده بودم دیگه ارامشم مهم تر بود

یعنی گفت طلا بدین برم؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

ولش کن دیوانه بوده مال منم بی خود قهر کرد یه بار شوهرم افتاد دنبالش در صورتی که دنبال من راه نمیفتاد..انگار دختر 14 ساله بوده اینجور قهر میکرده زنیکه نزدیک 60 سالش بود انقدر ناز داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا دوست داشت با پسرش تنهایی برع بیرون انگا شوهرش بود واقعا بعضی رفتاراش مث زن و شوهرا بود

کلا خانومایی که پسر دارن چون ما خانوما اکثرا عاشق پسریم واسشون سخته پسرشون عشقشونو با کسی سهیم شه می دونم واسه عروسا سخته ولی مادرا هم دست خودشون نیس اون کسیم که چیزی بروز نمیده از ته دل حسادت می کنه خلاصه مادره دست خودش نی 

مادرشوهر و خواهرشوهرمن برگشتن به خانوادم بارها فحش دادن منم تذکر دادم گفتم بار اول ودوم جوابتو نمیدم به بار بعدبکشه پای خودته!گفت میخوای چیکارکنی میخوای گازم بگیری بیابگیر!چشامو بستم دهنمو بازکردم شوهرمم اومد منو جلوشون زد یادم نمیره دهن خواهرومادرشو نتونست ببنده بی شرف اومد منو باشکم حامله زد!

یادمه تازه عروسی کرده بودم

مادرشوهرم یه چنتاگلدون گلی داشتم

فروشنده بودم کلا کارداشتم

طبقه پایین خونه م وسایل میفروختم

اومد چناچیزبرداشت گفت واسه من مفتکی

منم بعدرفتنش گفتم بع شوهرم اینارومیفروختم

سودم داشت براما

گرفت گلدوناروجلوچش من و مادرشوهرم خوردوخمیر کرد

بعدماددشوهرم زدزیرگریه

گفت:قدیما میخواستن کسی بره وبرنگرده

انقدگریه کردباشوهرم میونمون بهم خورد

کلا خانومایی که پسر دارن چون ما خانوما اکثرا عاشق پسریم واسشون سخته پسرشون عشقشونو با کسی سهیم شه می ...

چرا برا پسر دومشون و دخترشون این طوری نیستن؟

هرچی عقده ای بازیه برا عروس اول درمیارن

با این که شاغل بودم  ازدواج اولمم بود سنمم کم بود یه مراسم درست نگرفت برام

حالا برا دخترش جررررر داد خودشو همه چی بهترین باشه

اره بعد دعوا وحشتناک رفت اما تقریبا نزدیک صد میلیون طلا بهش دادیم تا بره

خدایاااا😐😐

بیاین بگین اگه همه مادر شوهرا اینجورین‌من‌ازدواج نکنم😐😂😂

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

طلاهامو دادم بابت قرضای

شوهرم تاجمعش کنم

زندون نیوفته مادر شوهرم

اومد واس پادرمیونی گفت من شاهدم

دوبرابرشوبرات بگیره

فرداش برگشت گف کی گفت طلاهاتوبفروشی

توباعث عقب افتادگی پسرمی

چرا برا پسر دومشون و دخترشون این طوری نیستن؟هرچی عقده ای بازیه برا عروس اول درمیارنبا این که شاغل بو ...

مگه پسر دوم داره؟

اونایی که هم پسر دارن هم دختر میگن دختر برام تا پیری می مونه واسه همین بهش میرسن بیشتر

نه وقتی اومد خونه خوشحال بود تا دید یه کم من مرکز توجه شوهرم شدم قهر کرد و رفت خودشو زد به مریضی و خ ...

دختر شوهر هم همینجوریه طاقت نداره پدرش کوچکترین توجهی ب مادره بکنه

کلا دوست داشت با پسرش تنهایی برع بیرون انگا شوهرش بود واقعا بعضی رفتاراش مث زن و شوهرا بود

متاسمانی شنیدم بعصی از مادرشوهر ها اون خلا عاطفی رو از شوهر دریافت نمیکنن ا خت انتظار دارن از پسرشون دریافت کنن