2777
2789

اول از همه بگم من آسم مادرزادی دارم و الرژی زیاد به گرد و غبار و الودگی ۲ روزه خونه خریدم یه اپارتمان ۲۰ سال ساخت سه طبقه حالا فهمیدم روی پشت بام کلی سعله کفتر هست و همسایه کفتر بازه چیکار میتونم بکنم از لحاظ قانونی چون فکر نکنم قبول کنه کفتر هاش رو جمع کنه به خاطر کفتر ها همه کولر ها داخل بالکن هست صدای کولر وحشتناکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تو داشتی میخریدی چرا دقت نکردی دختر ...کسی ک کفتر باز باشه حرف حالیش نمیشه ک 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

وا پشت بام مشاع محسوب میشه نمیتونه همچین ماری کنه

این اقا گویا مالک ساختمان بودن یه واحد خودشون هستن یه واحد هم دخترشون یکی از واحد هارو سه سال پیش فروخته و ما از اون مالک جدید خریدیم حالا انگار فکر میکنن انحصاری اینجا مال اوناست

این اقا گویا مالک ساختمان بودن یه واحد خودشون هستن یه واحد هم دخترشون یکی از واحد هارو سه سال پیش فر ...

وای ای کاش جای دیگ میخریدی از اپارتمان متنفرم.بهش بگو شاید حرف حالیش شد

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

وای تو داشتی میخریدی چرا دقت نکردی دختر ...کسی ک کفتر باز باشه حرف حالیش نمیشه ک

صاحب خونه ام انقدر اجاره رو برد بالا که واقعا وحشت کردم هرچقدر پول و طلا داشتم جم کردم فقط دنبال یه خونه بودم به پولم بخوره و عجله کردم اشتباه کردم نمیدونم چیکار کنم

تجربه اولم بود اصلا فکرش هم نمیکردم مهم باشه و حالا میفهمم چه اشتباهی کردم

عزیزم آادم خونه میخره به نظرم کوچه پشت و جلو رو هم باید چک کنه .

از تجربه ی  اطراف خیابون شلوغمون میگم‌ .که دو  مدرسه و مسجد و مرکز هنری و ....داره و  آسایش نداریم .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

صاحب خونه ام انقدر اجاره رو برد بالا که واقعا وحشت کردم هرچقدر پول و طلا داشتم جم کردم فقط دنبال یه ...

عجله همیشه ادمو بدبخت میکنه .خونه ش خوبه؟! فقط مشکلش کبوتره؟!

عزیزم آادم خونه میخره به نظرم کوچه پشت و جلو رو هم باید چک کنه .از تجربه ی اطراف خیابون شلوغمون میگ ...

واییی همه چی ب کنار فقط مسجد

عزیزم آادم خونه میخره به نظرم کوچه پشت و جلو رو هم باید چک کنه .از تجربه ی اطراف خیابون شلوغمون میگ ...

دقیقا درست میگی من حتما باید میرفتم چک میکردم البته مالک هم به ما دیگه هیچ بازدیدی نداد دقیقا روز محضر خالی کرد حالا میفهمم چه کلاهی رفته سرم

عجله همیشه ادمو بدبخت میکنه .خونه ش خوبه؟! فقط مشکلش کبوتره؟!

اره خونه اش خوبه فقط مشکل همین کفتر بازی که اونم جوری نیست ادم کنار بیاد مخصوصا وقتی بیمارم وای که اصلا فکرشم نمیکردم تو این دوره زمونه کسی دنبال کفتر باشه

اسی شاید اون بنده خدایی که سه سال پیش این خونه رو خریده الان از دستشون فرار کرده،چون اون دوتا خانواده باهم فامیل هستن مراعات نفر سوم رو نمیکنن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

واییی همه چی ب کنار فقط مسجد

منطقه ی ما  تمام مراسمات توی مسجد برگزار میشه .هر روز یه مراسم صدای بلندگو و ماشینایی که کل خیابون رو  جلوی در ورودی منازل پارک میکنن و باعث مزاحمت همسایه ها میشن . شام و ناهار و سر و صدا .

مثل مسجدای فیلم ها نیست که فقط اذان پخش بشه بریم نماز و دعا و ارامش بگیریم. اون مسجدا رویایی خواهر جون

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html