2777
2789
عنوان

راز شوهر خفن پولدار رو سیندرلا بهمون یاد داد ما ندیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه شهر ما این چیزا نیست ندیدم و نشنیدم،،، پسرای پولدار بعضیاشون تنها وجه مثبتشون فقط پولشونه

باید بری شهر بزرگ دیگه دوستای اراف زاده پیدا کنی تبریز و تهران پولدار زیاد داره شمال اینا 

نمونش زن رونالدو

میگه روز مسابقه ای که داشته گل زده میخواستم زنگ بزنم تبریک بگم ولی نزدم بعد خود رونالدو گفته بیا خونم با هم جشن بگیریم پس نتیجه میگیریم راز موفقیت چیه ؟ بی محلی 

ولی تو پرنسسی ک میای تو سایت زنونه

سایت عمومی هست 

حالا که اینجوریه منم رابین هودم

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

چرت و پرتسیندرلای معاصر جورجینا جون، ثابت کرد به هیچکدوم نیاز نیست

نه اتفاقا دقت کن به رفتارای جورجی ایشون میگه یه بار رونالدو مسابقه بزرگی داشته میخواستم زنگ بزنم تبریک بگم ولی نزدم خود رونالدو زنگ زد بهم بیا جشن بگیریم پس نتیجه اخلاقی اینه ک بی محلی کن افرین 

باید بری شهر بزرگ دیگه دوستای اراف زاده پیدا کنی تبریز و تهران پولدار زیاد داره شمال اینا

بخاطر ی شوهر ایقد ب خودم زحمت بدم نمیصرفه😂😂

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

یه سیندرلای وطنی رو هم شنیدم تو روستا بودیه اقایی که اقامت استرالیا داشت اومد بود اونجادختره رو دید ...

ازدواج همش شانسه در واقع  نمیدونم اینا چه  وردی میخونن خدایی یا چه کار خیری انجام میدن بگن ما هم انجام بدیم والا