2777
2789

بچه هاتون خوب شدن یاهنوز باهاش درگیرین...تونستین کنترل کنید شدید نشه...من پسرم یه ماه قبل لپاش به شدت قرمز شده بود وخارش داشت طوری که خونیشد بردم دکتر گفت حساسیت به پروتیین شیرگاوم...شیر خشکشو عوض کرد خودمم رژیم گرفتم باوجود رژیم دیدم بازم صورتش اینجوری میشه ،شیرخودموقطع کردم فقط شیر خشک رژیمی میخورد ولی بازم دیدم اینجوری شد ..بردم دکتر دکتر گفت اگزمای آتوپیک داره که معمولا ارثیه...کرم دست ساز داد و اینکه همیشه همیشه مرطوب کننده بزنم...حالا سوالم اینه شما تونستین کنترلش کنید زیاد مشه

اطلاع ندارم عزیزم امیدوارم زود خوب بشه

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که جواب دادی یعنی آخر معرفتی مرسی عزیزم

ممنون گلم. 

اینجا تنها چیزی که درباره اش صحبت نمیشه مشکلات مادرو فرزنده

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

دختر من خشکی پوست داشت آلرژی هم داشتاما در حد اگزما نبودتا جایی که میدونم ماستلا یه لاین تخصصی برای ...

تعریفشو شنیدین یاکسی بوده استفاده کرده باشه..اتفاق خودمم پیداش کردم ولی مطمئن نیستم از خریدش

تعریفشو شنیدین یاکسی بوده استفاده کرده باشه..اتفاق خودمم پیداش کردم ولی مطمئن نیستم از خریدش

شنیدم

دخترم ۳ ساله بود رو صورتش از خشکی یه زخم درست شد خیلی بد بود

دنبال کرم کیووی بودم برای صورتش

خیلی جاها گشتم

یکی کرم کیووی رو خیلی معرفی کردن یکی هم ماستلا