2777
2789

گفت موهاش رنگ کرده و کامل سفید ۳۴سالش و گفت خونه هم نداره  منم ردش کردم 

من چیکار کنم ۲۹سالم با دخترر۱۶ساله از نظر پوست و مو و انرژی هیچ فرقی ندارم 😭 از یک لحاظ خ‌شحالم از یک لحاظ میگم چرا هم سن هام اینقدر زود پیر شدن 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

سن و مو ب کنار خونه نداره

خوب ۲۵سالش نیست که ۳۴سالش میخواد کی بخره؟؟

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفیدی مو بخشیش ارثی هست

در مورد خونه برای یه اقای ۳۴ ساله بنظرم دیگه باید یه خونه حتی ۴۰ متری خریده باشه مگر اینکه سرمایه گذاریش جای دیگه باشه ولی درکل باید نتیجه توانمندی های اقتصادیش رو نشون بده . اگر هیچی نداره کار خوبی کردی رد کردی 

سفیدی مو ژنتیکیه .جاری من شب عروسیش ۲۱ سالش بود یه تکه از موهاش به اندازه  یه دسته موی حدود چهار پنج سانتی کامل سفید شده بود. ربطی به پیزی نداره.

خونه رو هم تو این گرونی خیلیا ندارن.

موی سفید ربطی به پیری نداره. من قیافم رو همه ده سال کمتر فکر میکنن ولی نصف موهام سفیده. ۲۹ سالمه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اینکه در این اوضاع اقتصادی از آقایون در ابتدای ازدواج توقع خانه داشته باشیم واقعاً بی انصافی هست 

اما خب بلاخره آدم ها نگاهی به خودشون شرایطشون خانوادشون می اندازند اگر سطح خود شخص بالا باشه به لحاظ جایگاه اجتماعی ،خانوادگی و مالی حق داره که با فردی که وضعیت ضعیف یا متوسطی داره نخواد آشنا بشه جهت ازدواج 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

مو که تو این سن ارثی 

اما وضعیت اقتصادی الان شرایط خونه داشتن رو سخت کرده ! ۱۵ سال پیش مردی تو این سن بدونه خونه عجیب بود اما الان نگاه کنی کلی خانواده ها که بچه دار هم شدن مستأجر هستند متاسفانه 

اما خواسته ی شما هم محترم و اگه به دلت نبوده بهترین کار رو کردی 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اینکه در این اوضاع اقتصادی از آقایون در ابتدای ازدواج توقع خانه داشته باشیم واقعاً بی انصافی هست اما ...

کلا به نظرم شرایطمون بهم نمیخورد

خونه رو موافقم حتی شده ی اطراف شهری جایی باید میداشت ولی مو ربطی به پیری نداره ارثیه تو این سن

پر از چروکه