سلام خانما خونواده شوهرم هروقت چیزی میخریم به شوهرم تبریک میگن مثلا ماشین همیشه به شوهرم میگن در صورتی که من خودم حتی اونا اگه یه قاشقی هم بخرن با روی خوش تبریک میگم فقط یکی از برادرشوهرهامه مجرده فقط اون منو آدم حساب کرد وتبریک بهم گفت من ۱۵ سال عروسشونم دوتا بچه دارم ولی هیچوقت بهم تبریک خرید چیزی وبهم نمیگن نمیدونم من حساسم یا اینکه حق دارم شما قضاوت کنید😔
مادرشوهر منم هروقت ما چیزی میخریم وقتی مجبوره به منم تبریک بگه میگه مبارکش باشه!!! یعنی مبارک پسر خودش باشه درین حد بخیله که حتی ی تبریک هم نمیتونه بگه
من یه دنا به اسمم دراومد یه قرض جزیی داشتیم مجبور شدیم بفروشیم از اونجایی که همیشه صدم وبرای زندگیم گذاشتم وقتی دیدم همسرم قرض داره پافشاری نکردم گفتم بفروش من وتو نداره مال زندگیمونه یه رانا صفر خریدیم قرض جزییمون ودادیم بعد از ۱۵سال زندگی صاحب دوتیکه طلا هم شدم با پول ماشین گرفتم چون هیچوقت پولی نمانده بود که من واسه خودم طلا بگیرم همش خرج وام قرض وقسط برای خرید خونه شده همسرمم رانا رو زد به اسم من،، خانوادش اصلا درجریان نیستن که زده به اسم من،، ولی هر موقع ما چیزی بخریم اصلا به من محل نمیدن اصلا بهم تبریک نمیگن من همش خودم وتوجیه میکنم که میگم شاید من حساسم ولی اینسری خیلی بغض دارم خیلی ناراحتم بخدا حتی اگه هزار تومن پول تو جیبی داشته باشم برای زندگیم خرج کردم یه وقتهایی شاید از لباسم و،...... زدم تا پول قرض و قسطهامون وبدیم ولی فکر میکنم این دیگه خیلی کم لطفی مگه آدم یه تبریک به عروسشم بگه توقع زیادیه😔
مادرشوهر منم هروقت ما چیزی میخریم وقتی مجبوره به منم تبریک بگه میگه مبارکش باشه!!! یعنی مبارک پسر خو ...
تقریبا دو هفته میشه ماشین وخریدیم تبریکهاش وقبلا به همسرم گفته امروز برای اولین بار سوار ماشینمون شد ۵ و۶بار به دخترم دوسالم گفت ماشین باباته مبارک بابات باشه باز زخمم تازه شد وکلا سردرد گرفتم😔 از اینکه فکر میکنم خیلی بی ارزشم