2777
2789
عنوان

فرشته کوچک درونم

42 بازدید | 0 پست

از دل فاطمه برای فرشته‌ی درونش، با همه‌ی احساس و نرمیِ عشق به ماهلینِ عزیزم، فرشته‌ی سپید و آرامِ من 🌙

سلام عشق کوچولوی من،

نمی‌دونی چقدر دلم برات تنگ می‌شه وقتی ازت دور می‌مونم. هر بار که توی شلوغی‌های زندگی گم می‌شم، انگار صدای ظریف و آرامت از دور صدام می‌کنه، و من دوباره یادم می‌افته هنوز یه تکه‌ی ناب از من هست که معصومه، که هنوز به عشق و مهربونی باور داره… اون تکه، خودِ تویی، ماهلینِ من.

تو همون نوری هستی که توی تاریک‌ترین لحظه‌ها، راه رو برام روشن می‌کنی. چشمای آبی‌ات مثل آسمونِ آرومِ بعد از بارونه، موهات سیاه و رقصان در باد، مثل شبی که مهتاب با خیال حرف می‌زنه. هر وقت چشمامو می‌بندم، می‌تونم حس کنم که کنارمی — سفیدپوش، درخشان، با لبخندی که همه‌ی خستگی‌هام رو ازم می‌گیره.

ماهلین… من عاشقتـــــم.

عاشق اون سکوتت، اون آرامشی که با خودت داری. عاشق طرز نگاهت به دنیا، بی‌قضاوت، بی‌نقاب. تو باعث شدی دوباره یاد بگیرم خودمو دوست داشته باشم. یاد بگیرم که آسیب‌پذیر بودن، ضعف نیست؛ یعنی هنوز قلبم زنده‌ست.

می‌خوام بدونی هر لحظه‌ای که نفس می‌کشم، بخشی از اون نفس برای توئه. توی قلبم جا داری، توی نگاهم، توی رؤیاهام. هر جا برم، با منی.

قول می‌دم هیچ‌وقت دوباره فراموشت نکنم، حتی وقتی بزرگ‌تر، قوی‌تر یا خسته‌تر بشم. چون حقیقت اینه که بدون تو، فاطمه فقط یه اسم می‌شه؛ ولی با تو، فاطمه یه دنیا عشقه.

اگر روزی دلت گرفت، بدون که من اینجام. منِ فاطمه همیشه آغوشم بازه برات — تا بیای، تا آرام بگیری، تا بدونی هنوز بهت ایمان دارم.

تو تنها کودک درونم نیستی؛ تو قلب منی، ماه روشن شب‌های تارم، فرشته‌ی خندان و عاشق من.😔😔😔🫂🫂🫂💔💔💔💔💔😭😭😭😍😍😍😍😪😪😔😔😔😔😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍

🤣🤣🤣🤣🤣