2777
2789
عنوان

بنظرتون دبیری خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 35 پست
بله که خوبه خودم دبیرم سه روز میرم مدرسه بقیه رو بیکار ارشد میخونم نه اصلا هیچی جز نمره آزمون کتبی و ...

میدونه منظورم اینه که من به این جاها رسیدم دیگ میتونم استخدامی رو قبول بشم 

قطعا ارشد از آزمون استخدامی سخت تره پدرم درومد سرش 

میدونه منظورم اینه که من به این جاها رسیدم دیگ میتونم استخدامی رو قبول بشم قطعا ارشد از آزمون استخدا ...

نه اصلا ارشد سخت تر از استخدامی نیست من ارشد با کمی خوندن دولتی تهران قبول شدم پارسال برا اینکه فرهنگی شهرستانم نرفتم امسال آزاد شرکت کردم تو همین شهر در حالیکه برا استخدامی دوسال تمام شبانه روزی برای یک نفر درس می‌خواندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر وفت کذاشتید؟ من ارشد مخابرات دارم از دانشگاه گیلان ولی تصلا ربطی ب دانشکاه نداره. میخوام شروع ک ...

دقیقا ربطی به دانشگاه نداره فقط باید بکوب بخونی من چون هر سال دبیری شهرمون یکنفره میخواست بخدا قسم دوسال شبانه روزی جون کندم تو عمرم آنقدر درس نخونده بودم سال اول نفر دوم کتبی شدم تو مصاحبه رد کردند سال بعدش خداروشکر اول شدم و پذیرش من رشتم شیمی اگه ابتدایی شرکت کنید تعداد بالاست و راحت تر قبول میشی

دقیقا ربطی به دانشگاه نداره فقط باید بکوب بخونی من چون هر سال دبیری شهرمون یکنفره میخواست بخدا قسم د ...

من رشتم فنی هست. 

دوستا فقط سرباز بودم و نمیتونستم ازمون 

امسال دوتا ازمون شرکت کردم ولی چیزی نخوندم فقط عمومی خوب زدم تخصصی صفر 

فکر کار دیوونم کرده خلاصه‌ 

استندبایِ حاجی🙌🏼

من رشتم فنی هست. دوستا فقط سرباز بودم و نمیتونستم ازمون امسال دوتا ازمون شرکت کردم ولی چیزی نخوندم ف ...

انشالله قبول بشی سرسامون بگیرید واقعا سخته بیکاری آدم دیونه میشه برا آقایون رقابت آسون تره چون اصولاً زیاد نمی‌خونن اگه شما به خرده زحمت بکشی قبولی ولی برای خانما خیلی میخونن به سادگی نمره نمیارن مخصوصا کسایی با ذهنیت اسی که خیالشون راحت یه سال آزمون بدن میفهمند چقدر باید جون بکنند 

سآل اول قبول نشدی؟ چقدر سختتت

نه سال اول با نمره خیلی بالایی تو مصاحبه بخار نیم نمره رقیبم بالاتر بود رد کردن برا همون میگم بااین ذهنیت نرو جلو که قبول نمیشی خیلی سخته

نه سال اول با نمره خیلی بالایی تو مصاحبه بخار نیم نمره رقیبم بالاتر بود رد کردن برا همون میگم بااین ...

کی هست آزمون استخدامی 

میخوام دبیر یه درس خاص بشم فق 

هدفم همونه 

میترسم امسال اون رشته رو معلم نخوان برا همین حوصلم نمیگیره بخونم

انشالله قبول بشی سرسامون بگیرید واقعا سخته بیکاری آدم دیونه میشه برا آقایون رقابت آسون تره چون اصولا ...

ن بایا اقایون کجاش راحته؟ 

دوتا صندلی برا استخدامه هزار نفر شرکت میکنن 

حالا چ خانوم چ اقا میخوان نیرو بگیرن 

این همه خوندیم تا ارشد، حالاهم باید برا این بخونیم. هوف

استندبایِ حاجی🙌🏼

کی هست آزمون استخدامی میخوام دبیر یه درس خاص بشم فق هدفم همونه میترسم امسال اون رشته رو معلم نخوان ب ...

رشته دقیق بگو چیه تو چکار داری حتی یه نفر بخوان که اکثر دبیری ها یک نفر میخاد باید همون نفر تو باشی من بکوب خوندم میدونستم یکی میخواد وقتی دفترچه اومد مثل یه عده ناامید و شوکه نشدم خوندم و آوردم سال قبلترش کمی ناامید شدم با نمره ۸۰ از صد تو مصاحبه رد کردن سال بعدش ۹۰ شدم 

ن بایا اقایون کجاش راحته؟ دوتا صندلی برا استخدامه هزار نفر شرکت میکنن حالا چ خانوم چ اقا میخوان نیرو ...

می‌دونم کلی همکار آقا میشناسم رشته منو با ۱۴ قبول شدن درحالیکه من با ۸۰ رد شدم سال اول کلا تراز آقایون پایین

رشته دقیق بگو چیه تو چکار داری حتی یه نفر بخوان که اکثر دبیری ها یک نفر میخاد باید همون نفر تو باشی ...

خوبه 

آخه سال پیش همون یکی هم نمیخواستن اون رشته رو 

چه موقعی میفهمیم شهرمون چن تا معلم میخواد

می‌دونم کلی همکار آقا میشناسم رشته منو با ۱۴ قبول شدن درحالیکه من با ۸۰ رد شدم سال اول کلا تراز آقای ...

باید بشینم بخونم 

راستش کمی منفی گرا هستم. 

دست خودم نیس 

ولی برای قبولی باید شبو روز رو وقت کذاشت 

استندبایِ حاجی🙌🏼