2777
2789
عنوان

به نظرتون جاریم از این حرف چه منظوری داشت❓

| مشاهده متن کامل بحث + 8165 بازدید | 189 پست
گفتم که کمک بوده ولی نجاتی نبوده انگار الان به یکی صد تومنی قرض بدی و اون ماه ب ماه برگردونهده سال پ ...

من خودمم میگم جاری بنده خدا بدون منظور گفت،عزیزمن چون تو شرایطش بودم دارم میگم نجاته

ماه پیش کارتام مسدود شده بود ب دلایلی همسرمم بود ی سفر کاری من برای خرید ی وسیله ۲۶ میلیونی ۵۰۰ تومن کم داشتم😂😂

۲۵.۵۰۰ همسرم واریز کرد و رفت مسافرت من رفتم تحویل بگیرم صاحب فروشگاه گفت من نبودم شاگردم ۵۰۰ تخفیف داد اشتباه کرد اگ ۵۰۰ ندی نمیدم ببری

حالا اون وسیله باااااااااااااید تا ۲ ساعت دیگ تو خونه بود

متاسفانه هزار تومن نقد نداشتم

زنگ زدم ب دخترخالم گفتم برای این آقا کارت ب کارت کنه

ب نظرت ۵۰۰ پولیه؟؟؟نجات نداد منو؟؟؟😂

تقریبا همین قدر ملک رشد کرده یعنی سی برابر شده یعنی به قیمت ملک بخوایم حساب کنیم ده میلیون اونزمان م ...

من میگم اگ اسی کمک نمی‌کرد اینا نمیتونستن خونه بگیرن چون ۱۰ میلیون ۱۰سال پیش خیلی پول بود منظور من اینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینا یه خونه 55 متری خریدن ولی انچنانی نبود ک در حدی ک بتونن توش بشینن،داداشمم همون سال خرید ی ...

جالبه کدوم شهر هستید؟

اتفاقاً آپارتمانی که مامانم تو شهرک  در سال ۸۶ به قیمت ۴۶ تومن خرید هم حدود ۶۰ متر بود مثلا ۵۸ متر اینا

بابا بخدا جاربش منظور داشته، وگرنه چرا اون موقع که اسی به اونا ده تومن قرض داره زنگ نزد بگه برو سرکا ...

خیلی ناراحت شدم حس کردم جاریم با حرفش منو چزوند به تلافی زندگی بهتری که قبلا داشتم. 

یه جورایی تحقیر کرد. 

شوهرم اگه یکی از طرف ما بگه بالای چشمت ابرو خودش رو میکشه حالا برام فاز مثبت گرفته انتر 

جالبه کدوم شهر هستید؟اتفاقاً آپارتمانی که مامانم تو شهرک در سال ۸۶ به قیمت ۴۶ تومن خرید هم حدود ۶۰ ...

ما مشهدیم اتفاقا الان قیمت خونه ها50 متری اینا از یه تومن هست ب بالا، ولی شمام کدوم شهری خیلی اون سال گرون خریدید

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

من اون لحظه متوجه نشدم گفتم نه بابا چطوری آدم بیرون کار کنه با دوتا بچه حوصلم سر بره خیاطی میکنم بعد ...

عزيزم جرا خودتو ازار ميدي؟

ما هرچقدر بگيم منظوري داشته 

يا منظوري نداشتع

داريم قضاوت ميكنيم.معلوم نيست از قصد گفت

يا به نيت خير گفته

يا به قول شوهرت خواسته راه برات باز كنه.

من هميشه اينجوو مواقع ترجيح ميدم

به جاي اينكه مثلا برم به خواعر شوهرم بگم

ك بحث بيشتر بشه

وقتي خود طرف رو ديدم يجوري حرف رو يكشم وسط

اگر منظور و تيكه بود ك همونجا باهاش تسويه حساب ميكنم و جوابشو ميدم

اگر نه به نيت خير باشع ميگم مرسي از پيشنهادت

💕

من خودمم میگم جاری بنده خدا بدون منظور گفت،عزیزمن چون تو شرایطش بودم دارم میگم نجاتهماه پیش کارتام م ...

اینجوری باشه پس اون پولی که شوهر جاری میده وخرجی هایی که برای بچه های می‌کنه هم نجاته

اگر استارتر بگه ما اونا رو نجات دادیم ایشونم میگه ما هم استارتر رو نجات دادیم

درکل میگم کمکی بوده از طرف دو برادر و پس داده شده جبران هم کردن بعدا به وقتش

استارتر دیگه نباید جوش بزنه و حرف جاری رو یک کلاغ چهل کلاغ کنه

من خودمم میگم جاری بنده خدا بدون منظور گفت،عزیزمن چون تو شرایطش بودم دارم میگم نجاتهماه پیش کارتام م ...

دقیقا ما هم خونه ساختیم یه نفر کمک نکرد بخدا یه شب از گشنگی چندتا بلوط برامون آورده بودن خوردم 

اینجوری باشه پس اون پولی که شوهر جاری میده وخرجی هایی که برای بچه های می‌کنه هم نجاتهاگر استارتر بگه ...

دقیقا درسته

الان اینا نیاز دارن و برادرشوهرش داره لطف میکنه

منم ب استارتر گفتم چیزی نگه ب برادرشوهرش چون ممکنه باعث دعوا بشه بین زن و شوهر

ما مشهدیم اتفاقا الان قیمت خونه ها50 متری اینا از یه تومن هست ب بالا، ولی شمام کدوم شهری خیلی اون سا ...

گرون نخریدیم به قیمت بود شهرستانیم حتی تهران هم نیستیم

برای من جالب بود شهر شما چقدر مسکن ارزونه

در کل ده سال پیش ده تومن پول نصف پراید بود با نصف پول یه پراید هیچ وقت نمیشد خونه خرید

حداقل شهرما

[QUOTE=400169171]من أصلا براي استارتر راهنمايي نكردم 🫣🤭 اينقدر عجله دارين يك تنه جواب همه رو بدين ...

چي ميگي بابا🤣🤣🤣

من ميگم منو اشتباه گرفني من راهنمايي ندادم

دو دقيقه كامنت نزار بفهمي كي چي ميگه

💕