2777
2789
عنوان

نهار چی داشتین🥺🥺 چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3112 بازدید | 127 پست
من اصلا اصلا تهوع ندااارم😩🤦‍♀️🥺 فقط بی اشتهام با سر درد و سرگيجه شدید

اگر سردرد و سر گیجه ی مداوم داری باید بری دکتر برای کنترل فشار من خیلی سردرد داشتم دکترم کفت مسمومیت بارداری گرفتم ویارمم فقط خیار بود روزی ۲ کیلو خیار میخوردم

عزیزی😘😘از صبح دانشگاه بودم خیلی خستم😅

واقعا 🥺🥺

چه خوب 😍😍💚🌺

ماشالا بهت 😘😘😘❤️❤️🌺💚

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سردرد و سر گیجه ی مداوم داری باید بری دکتر برای کنترل فشار من خیلی سردرد داشتم دکترم کفت مسمومیت ...

مسمومیت بارداری چیه دیگه ؟

مداوم نیست اصلا خوب میشم ولی تا بعد از ظهر گیجم

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان هم دورم تهرانم دیگ

میدونم 

منظورم اینه باید تحمل کنی کارتم همون تهران باشه 

ایشالا که اطراف خودتون پیدا میشه 

کدوم استانی ؟

ی سندروم هست

یا خدا 

به بچه آسیبی نمیز نه که 

فقط مرغ اونم خیلی خیلی کم زیاد بخورم عوقم میگیره گوشت و کبابم نمیتونم 😏😐😐🥺🤦‍♀️🤦‍♀️

ماهی،میگو،بلدرچین،مغزیجات مخصوصا بادوم،شیر،موز،خرما

ولی تو ویار هرچی میلت میکشه بخور،خودتو اذیت نکن

من عاااشق زمستونم❤️
نمیتونم بگم...

باشه 

امیدوارم هر جا هستی موفق باشی 🤲🤲🤲😍😘😘❤️

خدا کمکت میکنه گلم اصلا نگران نباش 🥺😘😘😘❤️🌺💚

ماهی،میگو،بلدرچین،مغزیجات مخصوصا بادوم،شیر،موز،خرماولی تو ویار هرچی میلت میکشه بخور،خودتو اذیت نکن

همون 

شیر و خرما میخورم که یکم جلوی ضعف و بگیره 

میوه ام میخورم 

ممنون ازت 😘❤️❤️💚🌺

دوغ یا شیر بخور بهتره سیر که نگه میداره

همینا رو میخورم فقط 😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂💚🌺

[QUOTE=400167605]باشه  امیدوارم هر جا هستی موفق باشی 🤲🤲🤲😍😘😘❤️ خدا کمکت میکنه گلم اصلا نگران نباش 🥺😘😘 ...[/QUOTE

اخی چقدر مهربونی شما🥺🥺🥺🥺🥺😢

ان شاالله شمام سلامت باشی خدا کمکت کنه به هرچی میخوای برسی