2777
2789
عنوان

صورتم همش جوشای بزرگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 23 پست
اخه شنیدم خوب نیستخب دیگه جوشتون برنگشت ؟ کلا جای جوش همش رفت؟ برا صورتتون مشکلی پیش نیومد؟

منم شنیدم و روی بعضیا میگیره بعضیا ن ، رو بازوت امتحان میکنی ببینی چجوری واکنش میده

من پوستم چرت و مختلط اما واقعا عالی جواب داد ، رنگ پوستمو روشن کرد جای لک رو پاک میکنه کامل شبم که بزنی جوش معمولیو از بین میبره تا صب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم عزیزم ازمایش هورمونی همون ازمایش خون میگیرن فقط درسته؟

آره عزیزم.  خودم هم تازه هفته پیش دوباره انجامش دادم 

باید بری دکتر زنان برات بنویسه و تخمدان و رحمت رو هم بررسی کنه که کیست یا مشکلی نداشته باشه چون همون هم باعث جوش میشه

آره عزیزم. خودم هم تازه هفته پیش دوباره انجامش دادم باید بری دکتر زنان برات بنویسه و تخمدان و رحمت ...

خیلی ممنونم عزیزدلم لطف کردین

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

منم شنیدم و روی بعضیا میگیره بعضیا ن ، رو بازوت امتحان میکنی ببینی چجوری واکنش میدهمن پوستم چرت و مخ ...

اها درسته  

بازم ممنونم از لطفت عزیزم

چند علائم داری؟خارشجوشزیاد شدن خوابخواب آلودگی زیادسیر نشدن از خوابسرگیجهاحساس حرکت مورچه در بدنرنگ ...

همشو دارم💔